Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mniej FPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam w domu 2 takie same laptopy Lenovo g5-- nie pamiętam dokładnie. Jeden należy do mojej siostry. I z ciekawości odpaliłem na nim Cs:Go. Jeszcze dopowiem iż laptop jest nowy a mój ma już pół roku!

I zauważyłem iż u niej zawsze co by się nie działo ma 60-70 FPS na niskich a na moim przy grubych akcjach typu cały team wchodzi to mam 20-30 FPS. Ja mam jeszcze config z komendami na więcej FPS i dalen nic :/

Co zrobić aby mieć tyle samo FPS?

Edit: wentylator wyczyszczony

Używam również game boostera

76561198180869410.png
Opublikowano

Laptop ci się przypadkiem nie grzeje? Bo jak laptopy się grzeją to zrzucają taktowanie.

Rozkręć go, wymień pastę termoprzewodzącą i przeczyść z kurzy.

Równie dobrze możesz mieć syf na dysku i nieaktualne sterowniki.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Sterowniki nie dawno aktualizowane ... nie zaktualizowałem tylko sterowników do kamery internetowej ale to raczej powinno nie przeszkadzać ...o

Czy Laptop mi sie grzeje? Czasem aż to mnie denerwuje jak w nocy wentylator chodzi na pełnych obrotach :/

Poczekam na wujka ... on mi wymieni paste... ja sie troche boje po tym jak spaliłem ostatnio płyte główną w piecu :D

Do closza :)

76561198180869410.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...