Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Jungler dla zielonego?

diablo112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule..
Gram w smite dooosc sporo czasu, ale jungla to niestety dla mnie czarna magia.
Niestety zawsze moze sie zdarzyc, ze jestes zmuszony isc na jungle (jak mi pare razy)

Ale wtedy sie zaczyna...

1. Nigdy nie wiem, ktory Bog bedzie najlepszy... pod wzgledem gankow i dobrych playsow :P

2. Moj build na junglera... totalna porazka :P

3. Probowalem kilka razy Nez Ha (jedyny moj assasin z masterem :P ), ale on nie ma dobrych gankow i odrazu zostaje zrabany przez ludzi :C

Wiec... POMOCY! :(

Dobry jungler dla ''ZIELONEGO JUNGLERA'' i do tego najczestsze buildy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ogólnie w modzie teraz na junglę jest Ymir. :v Prosty w obsłudze - blink + stun i ludzie będą Cię kochać. Ogólnie ten typ zadaje kosmiczne dmg.

Dwa - Bastet, Ratatoskr - łatwe postacie, podobne buildy (z różnicą, że wiewiór ma żołędzia, jako pierwszy item).

Trzy - Hun Batz (średni poziom).

Cztery - Serqet (trudniejsza), Awilix (trudniejsza).

Napisałam takich najpopularniejszych junglerów. Wiele fimików z nimi znajdziesz na YT, więc możesz jakąś wiedzę nabyć. ;)

Opublikowano

Serqet łamie mete na jungle od pół roku jak jej się nie zbanuje to na niższych poziomach mówie tu o srebro,bronz oznacza się najczęściej instawinem.

Ratarosker na mistrzostwach też zaczął za bardzo szaleć z powodu że jego jedynka ma szanse na użycie kryta a jak wiadomo przed patchem z Kheprim mógł go użyć 5 razy teraz jest to do trzech zredukowany.

Od siebie samego polecam Arachne ostatni miech to głównie gram nią, kosmiczne potężne early od czasu gdy HoG jest bezużyteczny na jungli kupuje death toola,czerwoną potepote i 5 potek które wzracają mi mane i życie. Ona to od teraz będzie moja kolejna X

Opublikowano

Aktualnie w mecie na jungle i najprostszą postacią jest Fenrir. Bardzo prosta postać, która jest praktycznie mocna przez całą grę. 

Możesz wypróbować jeszcze Thora.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ja od siebie polecę Kali oraz Thanatosa. Nie patrzę na patche i wgl, więc może już to jest nie modne. Z moimi buildami daję radę przez całą grę. Kali w early wymiata. W late robi się jeszcze mocniejsza ;p

Podobny obraz

Opublikowano

Pozwolę sobie częściowo powtórzyć wypowiedzi poprzedników, wybierając moje typy.

- Thor: aktualnie chyba najłatwiejszy jungler

- Fenrir: najlepszy wybór na aktualną metę

- Serqet: trudna, ale niemiłosiernie mocna

- Arachne: silne early, które się przydaje po nerfie HoGa

Thanatos - nie jest zły, ma silne early i spory ls, potem robi się coraz gorzej.

Reasumując dla ciebie najlepsi będą Thor i Fenrir

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...