Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartfon do około 300-350zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym kupić smartfona za około 300zł. Może to być windows, jak i android. Ma on służyć do przeglądania internetu, muzyki, gier, jak i dzwonienia. Dobrze by było, jakby był dobry aparat. Interesuję mnie lumia 630.

Opublikowano

­Najtańsza Lumia 630 kosztuje 350 zł - nowa oczywiście.

Ekran jest wystarczający.

Nie tnie się i jest płynny.

Aparat jest ok.

Obudowa z dobrego materiału.

Ja bym brał jeżeli lubisz WP.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Mozesz poszukac uzywek w loombardzie ( allegro ), serio sprzedają telefony 2-3 razy taniej.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Mozesz poszukac uzywek w loombardzie ( allegro ), serio sprzedają telefony 2-3 razy taniej.

A jakie byś polecał używki?

Opublikowano

Htc desire 510, lgg2 mini np.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Tak ta lumia jest naprawde ok

Ja osobiście polecam ci coś od lg używanego dobre telefony za dobre pieniądze 

Np . Leon , G2 mini , Lfino 

A coś nowego to może pop c7 ale powyżej 350

Do 350 overmax vertis you 4010 dobry telefon za bezcen sam go mam ;)

A z lumi tylko 535

Opublikowano

Dołóż 150zł i będziesz miał nowego LG Leon. Telefon wart swojej ceny. Android Lolipop, nie tnie się (osobiście mi się zaciął z 2-3 razy od kiedy go mam). Jedyna jego wada to śliska obudowa. 

Opublikowano

Ja propsuje LG, ale ta lumia jest okey.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Lumia lub Lg jestem za lg kocham te klawisze na tyle i wybudzanie 2 puknięciami :)

Okładka lg też ok działała super wygląda super a dostosowanie pod siebie na mistrzowskim poziomie

Polecam kupić ci lg Leon :)

Opublikowano

Lumia lub Lg jestem za lg kocham te klawisze na tyle i wybudzanie 2 puknięciami :)

Okładka lg też ok działała super wygląda super a dostosowanie pod siebie na mistrzowskim poziomie

Polecam kupić ci lg Leon :)

Akurat nakladki to zaden problem, sa przeciez launchery.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Bierz jakiegoś LG nie bierz lumii jak Ci inni polecają. Sama porównam Ci 

LG E 400 a Nokia Lumia 540

Lg e 600, bateria dłużej trzyma, mimo że telefon kąpał się ze mną nic mu się nie stało, spadał więcej razy niż ja w dzieciństwie i do dziś działa.

Lumia, słaba bateria, kijowy te menu ( ale to zależy jak kto woli ), spadł mi ok 2 razy pękł ekran

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Yep, LG Leon to aktualnie najlepszy smarfon do ~500zł. Mam, używam i polecam. Do tylnych przycisków można się szybko przyzwyczaić a jak nie chcesz tylnych przycisków to LG F60.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...