Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze sposoby na "warzywienie"

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasem zdarza mi się bardzo warzywić od samego początku dnia i bywa tak że mam tak przez 2-3-4 dni. Jakieś sposoby? Próbuję wtedy walić dm i jakieś mapy na trening ale nic mi nie wchodzi. Nic mi się nie podoba ani celownik ani sensivity itp. Denerwuję się i wtedy już wogóle ciul nie gram. Pamiętam jak raz zawziąłem się i siedziałem godzinę na training_aim_csgo i tak gówno z tego wyszło. 

Mam własnie tak dzisiaj od wczoraj

Opublikowano

1. Dopasuj sobie celownik, sensa, dpi i nie zmieniaj.

2. Ćwicz pamięć mięśniową codziennie.

3. Graj często dm'y.

4. GRAJ, GRAJ i jeszcze raz GRAJ.

;)

Opublikowano

Czasami można mieć gorszy dzień, nie próbuj na siłę czegoś grać, bo często nie wychodzi. Zajmij się czymś innym, porób coś, wróć później i spróbuj. Każdy tak ma, że nic nie wchodzi i chyba nie ma na to jednej rady, która zawsze działa i moglibyśmy Tobie pomóc.

Opublikowano

1. Dopasuj sobie celownik, sensa, dpi i nie zmieniaj.

2. Ćwicz pamięć mięśniową codziennie.

3. Graj często dm'y.

4. GRAJ, GRAJ i jeszcze raz GRAJ.

;)

1. No to już sobie obiecałem bo miałem 2 temat o tym.

2, Po ile czasu ?

3. Ile ? Codziennie ? 

4. Wiem. Gram jak mam skilla a jak nie mam to nawet nie odpalam cs albo gram zombie albo surf

Czasami można mieć gorszy dzień, nie próbuj na siłę czegoś grać, bo często nie wychodzi. Zajmij się czymś innym, porób coś, wróć później i spróbuj. Każdy tak ma, że nic nie wchodzi i chyba nie ma na to jednej rady, która zawsze działa i moglibyśmy Tobie pomóc.

Brak skilla przez okolo 2 dni. Nie graj przez tyle dni. Przez taka przerwe badz warzywem znow. 

Opublikowano

1. No to już sobie obiecałem bo miałem 2 temat o tym.

2, Po ile czasu ?

3. Ile ? Codziennie ? 

4. Wiem. Gram jak mam skilla a jak nie mam to nawet nie odpalam cs albo gram zombie albo surf

2. Ile chcesz, czym więcej tym lepiej, ale np. 30 minut

3. Możesz tylko przed meczami ;)

4. Po surfie wychodzisz trochę z wprawy #potwierdzone, bo sam tak nieraz miałem, więc tutaj też polecę pograć dm'a ;)

Opublikowano

2. Ile chcesz, czym więcej tym lepiej, ale np. 30 minut

3. Możesz tylko przed meczami ;)

4. Po surfie wychodzisz trochę z wprawy #potwierdzone, bo sam tak nieraz miałem, więc tutaj też polecę pograć dm'a ;)

A jakaś mapa do tego? Training center ? Training aim cs go ?

Opublikowano

Może zamiast od razu porywać się na rankedy pograj na społeczności jest dużo serwerów 5 vs 5 na których jak powiesz że jesteś nowy w cs to cię poduczą taktyk itp :) Sam tak kilka razy robiłem 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Walnij sobie kielonka i odrazu będą same banie wchodziły ;P

A tak serio to raczej tak jak UP przez te upały też coś ostatnio średnio mi idzie ;)

Co do UP.X  co da mu ćwiczenie i ćwiczenie jak jest gorszy dzień to nawet jak by się stało na głowie i tak gówno z tego wyjdzie.

Opublikowano

Walnij sobie kielonka i odrazu będą same banie wchodziły ;P

A tak serio to raczej tak jak UP przez te upały też coś ostatnio średnio mi idzie ;)

Co do UP.X  co da mu ćwiczenie i ćwiczenie jak jest gorszy dzień to nawet jak by się stało na głowie i tak gówno z tego wyjdzie.

wlasnie chyba przez te upały. Aż się pomodlę o skilla i dobą pogodę :D. Ale masz rację z tym gorszym dniem bo to każdy prawie tak ma i chodźby przez pół dnia trenował wszystko co możliwe to i tak mecz zagra jak gówno tylko być może troszkę lepiej

Opublikowano

Grasz jak warzywo bo siedziales  6 miesiecy w silverze 2 proste :(.Poprostu nie dajesz sobie rady na wyższych rangach i tyle.

Kocham ten typ polaczkow. Autor teamtu nie napisal nic o randze ale nie wbija polaczk i pisze ze siedzial w silverze bo tak musi byc. Moj kraj taki piekny.

Opublikowano

Kocham ten typ polaczkow. Autor teamtu nie napisal nic o randze ale nie wbija polaczk i pisze ze siedzial w silverze bo tak musi byc. Moj kraj taki piekny.

Potwierdzam to potwierdzone info.

Grasz jak warzywo bo siedziales  6 miesiecy w silverze 2 proste :(.Poprostu nie dajesz sobie rady na wyższych rangach i tyle.

A czy napisałem ile mam godzin ? Ponad 900. Jaką mam rangę ? MG2 . A czy to moja wina że w silver 2 nie miałem z kim grać bo wszyscy byli goldami i wyżej więc grałem randomy bo nie chciałem grać z o wiele wyższymi rangami odemnie a w sumie każdy wie kto gra i jak gra w silverach.

Opublikowano

Mnie jak nie idzie strzelanie, to zostawiam csa w spokoju. Gram w inną grę dla relaksu, a potem idę spać. Wstaję troszkę DM w csie i skill wraca. Zbyt ciągłe granie w csa naprawdę nie popłaca, bo następuje tzw. wypalenie. Wszystko przeszkadza i wszystko by się chciało zmienić np. celownik.

Opublikowano

Pewnie jest  Polaczkiem i sie pewnie z  tego cieszy  :)  a ty kim jestes ? angolkiem ? niemieckiem? Polak wyzywa kogos od Polakow super czasy.Pewnie kraj piękny tylko ludzie tacy jak ty go niszcza :) zapomniałeś dopisac ze jest typowa cebulą  B).i9prjj.jpg

Potwierdzam to potwierdzone info.

A czy napisałem ile mam godzin ? Ponad 900. Jaką mam rangę ? MG2 . A czy to moja wina że w silver 2 nie miałem z kim grać bo wszyscy byli goldami i wyżej więc grałem randomy bo nie chciałem grać z o wiele wyższymi rangami odemnie a w sumie każdy wie kto gra i jak gra w silverach.

A czy on napisal  ile masz godzin o,O?.To nie twoja wina poprostu slaby byles :/ na silverach sie robi runde z pistoletu :D wszyscy goldami hmm jakos silver od golda sie niczym nie rozni :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...