Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długi czas oczekiwania na grę

pawix245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio szuka nam (gramy we 3) gry z 20 minut jak chcemy zagrać drafta.. Chciałem się spytać czy tylko my tak mamy czy Rito coś zepsuło? Gramy na EUNE lvl 30+ oczywiscie

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Ostatnio szuka nam (gramy we 3) gry z 20 minut jak chcemy zagrać drafta.. Chciałem się spytać czy tylko my tak mamy czy Rito coś zepsuło? Gramy na EUNE lvl 30+ oczywiscie

Jak ja z kolegami gram w 5 to idzie szybko, 2 min max.

Opublikowano

Drafty nie są tak grywane, jak normale i aramy, dlatego tak długo szuka graczy. Drafty to tak jakby wprowadzenie na rankedy. To samo jest z Crystal Scar, Dominion.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No wiem że drafty są mniej popularne ale kiedyś tak nie było, wystarczyły 3 min i  znalazło gre ;x

Opublikowano

No wiem że drafty są mniej popularne ale kiedyś tak nie było, wystarczyły 3 min i  znalazło gre ;x

Czasy się zmieniają, teraz jest więcej smurfów i cheaterów którzy napier***ają szybko 30lvl i na rankedy. Drafty to taki łatwiejszy ranked bez rankingu, dlatego mniej osób je wybiera.

//No i na wyboostowanych kontach można zarobić, all about money :3

Take it easy my friend

Opublikowano

No nic wolimy drafty bo wyższy poziom jest ale skoro tak to nic :( myślałem ze rito coś skopał

można zamknąć, dzięki za odpowiedzi!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...