Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przekonacie mnie do zagrania w aion?:P

polop0123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałem zagrac w aion ale miałem zawsze obawy bo podobno bardzo rozbudowany jest i trudno ogarnąc co i jak i jeszcze pytanie czy pvp są fajne i czy te pvp zawsze są w powietrzu ze skrzydłami bo mi sie wydaje to głupie pvp latając postacią -_- (dziwne)

Opublikowano

chciałem zagrac w aion ale miałem zawsze obawy bo podobno bardzo rozbudowany jest i trudno ogarnąc co i jak i jeszcze pytanie czy pvp są fajne i czy te pvp zawsze są w powietrzu ze skrzydłami bo mi sie wydaje to głupie pvp latając postacią -_- (dziwne)

Pvp zawsze w powietrzu yyy ?? nie ? Nie jest trudno ogarnąć po prostu trzymasz się robienie złotych questów i nie wydajesz na początku hajsu zbierając na goldpacka

Opublikowano

PvP jest fajne ;P Dynamiczne. Możesz się bić na open world, arenkach, siegach i grupowych instancjach pvp (dredgion 6vs6, kamar12vs12, swb 24vs24, runatorium 6vs6). Jest co robić. A jeśli boisz się gier, w których trzeba troszkę posiedzieć, aby ogarnąć postać, to idz sobie pograć w pasjansa.

Opublikowano

PvP jest fajne ;P Dynamiczne. Możesz się bić na open world, arenkach, siegach i grupowych instancjach pvp (dredgion 6vs6, kamar12vs12, swb 24vs24, runatorium 6vs6). Jest co robić. A jeśli boisz się gier, w których trzeba troszkę posiedzieć, aby ogarnąć postać, to idz sobie pograć w pasjansa.

Smiechowe, nie boje się tylko że gra chyba pobiera sie w 30gb bodajże , więc nie chce sie zawiesc, i czemu mam zbierac na goldpacka co to???, i czy ta walka w powietrzu to z mobami też??? i czy jak idzie sie pvp to w powietrzu mamy inne skile i czy naprzykład jak walczymy na ziemi to możemy włączyc te skrzydła itp ,jakos rozwincie mi to bardziej. i jeszcze czy są bossy??? i czy dropi z nich cos wartowsiowego co potem można sprzedac i zarobić???

Opublikowano

Smiechowe, nie boje się tylko że gra chyba pobiera sie w 30gb bodajże , więc nie chce sie zawiesc, i czemu mam zbierac na goldpacka co to???, i czy ta walka w powietrzu to z mobami też??? i czy jak idzie sie pvp to w powietrzu mamy inne skile i czy naprzykład jak walczymy na ziemi to możemy włączyc te skrzydła itp ,jakos rozwincie mi to bardziej. i jeszcze czy są bossy??? i czy dropi z nich cos wartowsiowego co potem można sprzedac i zarobić???

W powietrzu masz takie same skille. Owszem, są miejsca, w których walczysz z mobami w powietrzu, ale jest ich niewiele. Pve odbywa się głównie na ziemi.

Latać można tylko na określonych obszarach, latać tzn. otworzyć skrzydła i się wzbijać/opadać. Za to (praktycznie) wszędzie da się szybować, tzn. tylko rozłożyć skrzydła i zlecieć bezpiecznie z jakiejś wysokości.

Oczywiście, że są bossy. Z instancji z bossami dropisz set do pve, oprócz tego lecą inne wartościowe itemy.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Chyba nawet nie chciało ci się w pisać w google ''aion, opinie''

Możesz spokojnie pobierać :) Skupiaj się tylko na expie i zbieraniu roślinek oraz vortexów ( kryształki na niebie w miastach ) Teraz jest tak łatwo, że najlepsze eq dostajesz z questów. Rób wszystkie żółte questy i ciemno niebieskie ( możesz też robić różowe, bo dostajesz z nich fajne nagrody ). Questy nie są trudne ( kiedyś były o wiele trudniejsze ). Podczas expa spotkasz zwykłe moby ( z normalną ramką ) i elity ( z pogrubianą ). Od elit trzymaj się z daleka, bo sam ich nie ubijesz ( oczywiście zależy to od postaci jaką wybierzesz ). Na start to chyba tyle :D Wszystkiego opisać się nie da, po prostu dowiesz się wszystkiego w swoim czasie.

Zerknij na http://aiondatabase.net/pl/tutaj masz opisane wszystko o tej grze. Możesz sprawdzać sobie skille, roślinki, mapy, ekwipunek, potwory, questy itp.

Opublikowano

Chyba nawet nie chciało ci się w pisać w google ''aion, opinie''

Możesz spokojnie pobierać :) Skupiaj się tylko na expie i zbieraniu roślinek oraz vortexów ( kryształki na niebie w miastach ) Teraz jest tak łatwo, że najlepsze eq dostajesz z questów. Rób wszystkie żółte questy i ciemno niebieskie ( możesz też robić różowe, bo dostajesz z nich fajne nagrody ). Questy nie są trudne ( kiedyś były o wiele trudniejsze ). Podczas expa spotkasz zwykłe moby ( z normalną ramką ) i elity ( z pogrubianą ). Od elit trzymaj się z daleka, bo sam ich nie ubijesz ( oczywiście zależy to od postaci jaką wybierzesz ). Na start to chyba tyle :D Wszystkiego opisać się nie da, po prostu dowiesz się wszystkiego w swoim czasie.

Zerknij na http://aiondatabase.net/pl/tutaj masz opisane wszystko o tej grze. Możesz sprawdzać sobie skille, roślinki, mapy, ekwipunek, potwory, questy itp.

ok dzięki, najlepsze eq z questów? hmm czyli z bossów nie leci żadne eq pewnie, bo mi zależy żeby się na pvp nie zawieść bo ja najbardziej pvp lubię w mmorpgach i dąże tylko do tego własciwie:P. (żeby stac sie jak najlepszym (rywalizacja miedzy innymi rozumiecie xD)

Opublikowano

ok dzięki, najlepsze eq z questów? hmm czyli z bossów nie leci żadne eq pewnie, bo mi zależy żeby się na pvp nie zawieść bo ja najbardziej pvp lubię w mmorpgach i dąże tylko do tego własciwie:P. (żeby stac sie jak najlepszym (rywalizacja miedzy innymi rozumiecie xD)

Z questów masz eq, ale tylko do 65 poziomu, później kupujesz za monety/odznaki i/lub dropisz z bossów. Zależy, jaką postać wybierzesz. Nie ma co się za bardzo rozpisywać, póki jeszcze nie wybrałeś klasy.

Myślę, że na pvp się nie zawiedziesz i Aion pozytywnie Cię zaskoczy. ;)

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Od niedawna jest bardzo ciekawa sytuacja na serwerach rookie :D Ludzie w przedziale 20-40lvl zbierają się w mieście i ćwiczą pvp. Sam aż zrobiłem sobie aetertecha, żeby się pobawić bez spiny :)

Jeśli zależy ci na wygraniu każdego pvp to polecam sorca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...