Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się spaść z golda?

Terius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo od jakiegoś czasu, tj. od wprowadzenia systemu dywizji, nie da sie spaść z Golda V, chyba ze przez brak aktywnosci. Z plat+ mozna spasc przez przegrywanie i nieaktywnosc :))

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo od jakiegoś czasu, tj. od wprowadzenia systemu dywizji, nie da sie spaść z Golda V, chyba ze przez brak aktywnosci. Z plat+ mozna spasc przez przegrywanie i nieaktywnosc :))

Po wprowadzeniu dywizji w ogóle nie dało się spaść do niższej ligi.

Opublikowano

jak przegrywasz to mozesz spasc z kazdej ligi.

Przez nieaktywnosc nie da sie spasc ale tylko do golda

z najlepsze dywizji bronzu V nie spadniesz :D.Jak bedziesz duzo przegrywal meczy to spadniesz 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Za aktywnosc nie spadniesz. Opcja ta zostala wylaczona dla bronzu,srebra i zlota.

Jezeli bedziesz przegrywal i twoje mrr. znajdzie sie na pograniczu silvera I to spadniesz.

Gmyru---1.png

Opublikowano

Od kiedy za braz aktywnosci nie spada sie w brazie/goldzie i srebrze?

Od końcówki tamtego sezonu

@topic Tak z golda da się spaść lecz musiał byś mieć bardzo duży lose streak.

Opublikowano

Pisałem kiedyś w tej sprawie do supportu:

DEDOG 23 

Witaj!

W patchu 4.17 wprowadziliśmy immunitet przed spadkiem do niższej ligi (dla graczy z lig: Brąz, Srebro jak i Złoto) z powodu nieaktywności. Ów system nie chroni przed upadkiem z powodu przegrania gry.

Tak więc - abyś utrzymał tę pozycję musisz rozegrać grę chociaż raz na 28 dni i ją wygrać - to na pewno zagwarantuje Ci tę lokatę na zakończenie sezonu.

Jeśli miałbyś jeszcze jakieś wątpliwości bądź pytania - nie krępuj się do mnie napisać. Postaram Ci się pomóc na tyle, na ile potrafię!

Pozdrawiam serdecznie!

"Wy nie wiecie, a ja wiem - jak rozmawiać trzeba z psem." 
Dedog 
Player Support Riot Games

Moja odpowiedź:

Tak więc, jeżeli jestem w platynie to spadnę jeżeli przegram kilka gier z rzędu, bądź będę nieaktywny przez 28 dni. 
Jeżeli byłbym w goldzie V i przestał grać to w żaden sposób nie grozi mi spadek do silvera?

I ostatecznie RITO:

Witaj!

I tutaj, i tutaj spadniesz z powodu przegranych gier. Tak jak Ci już wcześniej napisałem - ów immunitet nie chroni przed upadkiem z powodu przegrania gry/gier. Chroni jedynie przed nieaktywnością.

Daj znać jeśli masz jeszcze jakieś pytania!

"Wy nie wiecie, a ja wiem - jak rozmawiać trzeba z psem." 
Dedog 
Player Support Riot Games

Pozdro, jak pomogło :D

Opublikowano

A i jeszcze jedno pytanie. Czy odrazu po wbiciu golda v jak masz 0 pkt z około 75 % winratio ile trzeba byłoby przegrać pod rząd żeby spaść?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...