Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek co i jak warto?

hubi277

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam sporo wolnego czasu a zagrałbym w jakąś ciekawą gierke i mam 2 pyt co do trove

1) jaka jest najlepsza klasa na start

2)czy gra w to sporo ludzi

Opublikowano

Jest dużo tematów z pytaniem o najlepszą klasę, i jeszcze raz odpowiem że są to Tomb Riser oraz Dracolite ( oraz pobocznie wybierane typu Pirat oraz Shadow Hunter ) za to wiele osób nie lubi Gunslingera który nie jest prostą postacią. Lecz i tak będziesz musiał kiedyś wyexpić je wszystkie jeśli marzy ci się złoty nick :P

Co do ilości graczy, na samym starcie gry aby wejść trzeba było czekać nieraz nawet kilka godzin, jest tylko jeden serwer tej gry (mimo że pokazują się Europe oraz Ameryka) (Nie liczę serwera testowego) więc napewno znajdziesz wielu przyjaciół z naszego kraju ale także wielu z innych krajów. 

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

Z tego co wiem to na początku możesz wybrać sobie jedną klase ze wszystkich (nie jestem pewien czy tomb risera się nie da), później robiąc codzienne wyzwanie zdobywasz pieniądze i możesz sobie kupić inne. ­

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

1)Na start dracolyte i pirat, możesz też wziąć shadow huntera

2)Tak gra dosyć sporo ludzi, zawsze znajdą się chętni na dungeony i shadow arene :)

Live a life you'll remember.

Opublikowano

tomb raiser bardzo fajna postać, no ale na początku nie jestem pewien czy już można brać ( kiedyś nie można było, trzeba było kupić ) i właśnie ją ci polecam, ja osobiście zaczynałem fae tricksterem i naprawdę BARDZO ciekawa postać, ale niestety do uber 3 włącznie, na u4 u5 i u6 sama jest po prostu słaba, za wolno bije przeciwników ( nie mówię, że nie daje rady ) jest dobra na SA, np teraz robienie u4 na moim fae tricksterze jest monotonne i trochę nudne, ale u4 shadow arene dałbym spokojnie rade sam. jest dobra na bossy i takie tam, ale jak przyjdzie do farmienia czy solo bicia, to jest słaba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...