Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmiejszyć szansę na gorączkę

Arychats

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że nietypowy temat, ale otóż jestem w szpitalu po operacji. Spędziłem 2 tygodnie w tym jeba**m szpitalu gdzie w sali temperatura sięgała 30 stopni z 4 osobami w małej salce. Przyniosli mi rodzice wiatraczek to doktor "nieeee ! Wypier**lać z tym, bo prąd zre". Przychodząc do rzeczy jutro jest ten upragniony dzień gdzie miałem dostać info kiedy wyjeżdżam że szpitala. (pogłoski chodziły między pielęgniarkami że w środę) a tu kur*wa jak nie pier*dolnie to 17:30 38,4C temperatura. Gorączka. No ja pierdole i pielęgniarka "chyba z domem nici" i się cieszyła szmata. Teraz mam normalną 36,9C, bo dali mi tabletke przeciwbolowa i o 22;00 mają mi zmierzyć i ocenia czy to była chwilowka z gorąca czy inne gowno.

........

Oto pytanie dla tych co nie chce się czytać:

Jak zmniejszyć ryzyko po tabletce na gorączkę ?

Ps; ja chce do domu ratuujcie mnie kraków przyjedzie wyciagnijcie mnie stąd kurwicy można tu dostać !!!!!!

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Mi kiedyś jak rzygałem po takim chujowym leku to kazali jeszcze raz brać.

Opublikowano

Jak jesteś po operacji, to ciesz się, że cię chcą w szpitalu trzymać z powodu głupiej gorączki (która może zwiastować coś gorsze). Szanowałbyś choć trochę swoje zdrowie. Zazwyczaj jest tak, że z rakiem mózgu trzy dni i do domu. >_>

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Ale tu jest nie do wytrzymania. Ja w domu mam komputer to nie miałem jak go zabrać i w dodatku wiesz jakie jedzenie jest w szpialu. Same te sałatki zupa gdzie wrzuca wszystkie warzywa i wodę wleja a na drugie jakieś mięso polanę sosem z spiankiem czy ch*j wie czym,że mam dość. Schudlem z 3 kilo. A co ciekawe nawet nie zakupili do sali telewizora nawet gdzie rzuca się te 5zl tylko w jadalni dali gdzie siedzą tatusie i oglądają polsat sport, a dzieci jeżdżą na ziemi autkami malymi

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Kup sobie. Dilera bym musial jakiegos zwołać. Oni mi piszą każdy mój ruch wyjde z pokoju przejść się odnotowuje. Wieczorami czy gowno robiłem się pytają i tak w koło macieju. Nawet ciężka operacje miałem ale już tak po 8 dniach byłem w formie normalniej. Nie wiem Poco oni teraz to piszą chodzą tylko o 22 w nocy i budzą mnie mierząc temperature każdego dnia

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Jak Ci nie pasuje w szpitalu to o ile jesteś pełnoletni to wypisz się na własne żądanie skoro uważasz, że tak Ci tam źle.

Lekarze i pielęgniarki są be bo dziecko musieli przetrzymać w szpitalu ze względu na stan pooperacyjny.

Przecież jesteś tak wyedukowany i doświadczony, że wiesz lepiej czy leżeć dalej na oddziale czy wyjść do domu. Wstyd mi za Ciebie, dziecko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...