Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje 225 cubits'ow, jak zdobyc?

Pickle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Q na shadow arene siedze tam od 2 godzin lecz nie daja rady jej skonczyc ;x jak moge jeszcze zdobyc cubits'y?

Chyba, ze ktos ogarnie z forum shadow arene to pisac pw w grze Kurszak a bede wdzieczny

Opublikowano

Rób dungeony, aż załaduje Ci się ten pasek w prawym górnym rogu. Dostaniesz ich 1000, a w weekendy jest premia x2.

Opublikowano

Tak jak @up, napisz jeszcze w grze, że potrzebujesz ludzi na shadow arene na pewno ktoś się zgłosi i wtedy zgarniesz cubitsy ;)

Live a life you'll remember.

Opublikowano

polecam dołączyć do chatu w którym osoby szukają aren/ kogoś do aren / dołączą sie do aren (/join sa) ­

Co do Cubitsów, 

Rób dungeony, aż załaduje Ci się ten pasek w prawym górnym rogu. Dostaniesz ich 1000, a w weekendy jest premia x2.

Lecz wartość w tygodniu to 500 a przez weekend 1000 :P

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

Robilem dzisiaj dungeony lecz nie zaliczalo mi cubitsow. Ma to jakies znaczenie jak zrobie dungi z 1 poziomu a mam 11 mr 5? Na shadow arenie dzisiaj bardzo dlugo siedzialem i nikt nie mogl ich ubic :D

Opublikowano

Robilem dzisiaj dungeony lecz nie zaliczalo mi cubitsow. Ma to jakies znaczenie jak zrobie dungi z 1 poziomu a mam 11 mr 5? Na shadow arenie dzisiaj bardzo dlugo siedzialem i nikt nie mogl ich ubic :D

Co do bonusu dziennego nie ma znaczenia gdzie je robisz, musisz zrobić tylko konkretną ich ilość. (Szukaj paska z monetami w prawym górnym rogu to jego musisz zapełnić)

Co do Shadow Areny, nic dziwnego musicie tam połączyć sily

­

Opublikowano

Co do bonusu dziennego nie ma znaczenia gdzie je robisz, musisz zrobić tylko konkretną ich ilość. (Szukaj paska z monetami w prawym górnym rogu to jego musisz zapełnić)

Co do Shadow Areny, nic dziwnego musicie tam połączyć sily

­

No wlasnie kupilem sobie teraz tomb riser'a i nie mam tego paska chodz juz porobilem troche tych dungeonow

Opublikowano

No wlasnie kupilem sobie teraz tomb riser'a i nie mam tego paska chodz juz porobilem troche tych dungeonow

On się pojawi po 12:00 codziennie po zmianie przez ciebie mapy (albo i nie, nie wiem czy już to naprawili ale czasem trzeba się teleportować żeby go zobaczyć po raz pierwszy)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...