Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na ub?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można jakoś się odwołać od bana? Ogólnie to grałem na koncie kumpla bo on nie gra w lolka w c**j czasu i jakoś z 3 miechy gram u niego na koncie myslicie, ze riot odbanuje go jak typ napisze że mu konto zajebalem?

Opublikowano

taki k***a cwany to podaj adres bo ja też z wrocka ;)

JAKI GROZNY XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nie ma sposobu, byl ale wszyscy zaczeli nim spamowac wiec rito ma wyjebane juz

­

Opublikowano

przed wielką falą banów za l# w lutym daloby się odbanować, ale po tym rito dostalo tysiące jak nie dziestiatki tysiace wiadomosci o ub czasem o podobnym schemacie wg "poradników" więc rito zaczal na nich wszystkich srać i wysylal te same formulki kazdemu

Opublikowano

Ja też dostałem bana na swoim koncie gdzieś na początku maja. Było to pewnie za zoom hack ( nie wiedziałem ze jest wykrywalny) i za granie katą (1 na 5 i penta kill :P)

EDIT:
Możliwe też że twój kolega z mpc forum ( nie wiem jak dokładnie sie nazywa) z którym niby grałeś mógł cie zreportować.

Opublikowano

Ponoć chargeback i ponowna wpłata pozwala odzyskać konto, aczkolwiek podchodziłbym z dozą dystansu do tej metody.

Opublikowano

@Zarax pobłogosław.

poczekam +/- 3 tygodnie bo przypał tak sobie "przypomnieć" o koncie 2 dni po banie.

nawet jak z rok poczekasz to nie dostaniesz ub. Napiszą ci, że używałeś skryptów i zamkną request, sam próbowałem.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Można jakoś się odwołać od bana? Ogólnie to grałem na koncie kumpla bo on nie gra w lolka w c**j czasu i jakoś z 3 miechy gram u niego na koncie myslicie, ze riot odbanuje go jak typ napisze że mu konto zajebalem?

Nie ma obecnie możliwości, i nie licz na jakieś teksty "oddziałujące na ich psychikę i emocje" jak jacyś magicy raz próbowali opchnąć  xD

Nie da sie :).Ciesze sie ze riot banuje takich ludzi jak ty :) moim zdaniem powinni takim jak ty banowac na AJPI :-) 

Zmienne IP, pozdrawiam :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...