Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja na temat piaskownicy

matizal77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam napewno "marzeniem" kazdego z was jest wprowadzenie trybu w ktorym moglibysmy trenowac,grac dla funu a jest to tryb piaskownicy o ktorym riot wypowiada sie negatywnie gdyz spora liczba osob grala by sporo ma tym trybie.

Wedlug mnie bylby to świetny pomysł stawiałby lol w lepszym świetle wyobrazcie sobie opcje komend wplywajacych na rozgrywke fleshe co 1s,Golda tyle ile mozemy zapragnąć zmierza to tez troche do urfa lecz jest on jak wiadomo tylko na krotki okres

Wg mnie jest to świetne rozwiazanie ale powinny byc tez ograniczenia typu od ktoregos lvl itp. Obecnie na grze niestandardowej nie mamy opcji pomagajacej w wycwiczeniu okreslonych akcji

Riot wypowiada sie ze lepiej aby gracze udoskonalali swoje umietnosci w codziennych meczach lecz wg mnie spadła by ilosc slabych graczy

Obecnie wiem że ktoś z graczy stworzył incepcje owego trybu lecz jest dostepna wersja 4.20 gry mozecie obczaic tutaj

http://how2win.pl/miedzynarodowa-drama-z-trybem-sandboxu-i-wypowiedziami-riotu/

Wypowiadajcie sie tutaj co o tym sądzicie czy to dobry pomysł ?

Opublikowano

Imo rito mogłoby pomyśleć nad jakimiś "minigierkami" w których można byłoby ćwiczyć różne aspekty gry.

Przykładowo ;

1. Bot nidalee spamuje w nas q i musimy ominąć ich daną ilość. 

2. Do 10 minuty na mapie bez przeciwnika mieć tyle i tyle lasthitów.

etc. etc.

I zrobienie tych treningów powinno być dodatkowym warunkiem grania rankedów dla nowych graczy.

giphy.gif

Opublikowano

To jest bardzo potrzebne, każda gra MOBA posiada coś takiego tylko nie League of Legends.

Powinien być tryb na którym możesz sobie np.

- Usunąć cooldown na Flasha, czy cokolwiek tam chcesz.

- Usunąc turrety 

- Dać mooby na środek mapy w celu ćwiczenia np. Q-W-R lee sinem, cokolwiek.

Po prostu ty jesteś ' Bogiem ' tej gry, ale riot stwierdził, że wtedy nikt nie będzie grał w lola tylko uczył się grać, co za bezsensowny argument.

Opublikowano

Ja bym chciał takie fejkowe flashe potrenowac takie, że fleszuje na dragona i do krzaków, a tak to musze takie cos trenować jak mi trolluja grę albo przegrywamy 20:2

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Witam, ja ostatnio myślałem nad trybem w którym nasz skile zadawały by obrażenia naszym sojusznikom.

Taki osobny tryb, który urzeczywistnił by umiejętności, które zadają obrażenia przeciwnym a przez naszych przelatują.

Ktoś by pomyślał, świetny tryb dla trolli... Choć by można było dać kare typu blokada golda na 1 minute za zabicie sprzymierzeńca.

Oraz jakiś tam % za zadanie obrażeń naszym. Bądź co bądź, jakieś kary by wymyślono, ewentualnie duże nagrody za wygranie takiego

meczu czy coś.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Co do pomysłu sandboxa to świetny pomysł, powinna być opcja ustawiania botów, minionów, restec cd z skilli. Dlaczego, aby potrenować flesze, plejsy itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...