Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Frag Movie CS GO = Sukces ?

EnsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wpadłem na pomysł stworzenia kanału z CS GO[Frag Movie]. Czy taki kanał ma możliwość przynajmniej 10 k widzów, jeżeli stosowałbym się do rad osób  w celu ulepszenia filmów? (efekty,muzyka).Liczę na propozycje. Taki mój dodatkowy pomysł przy wiekszej ilości osób, np top tygodnia, miesiąca z nagrodami.

­

Opublikowano

­Sukces pewnie osiągniesz ciężka pracą.

Ja pamiętam, że FragMovie z CS 1.6 osiągały do 5 milionów wyświetleń na 1 filmie.

Top 5 akcji tygodnia może być ciekawe :D

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Będziesz bawił się w Sparklesa? xD

Myślę, że po jakimś czasie uda ci się wbić te 10k jeśli video będzie dobrej jakości z dobrą obróbką i porządnymi akcjami. :v

Opublikowano

­Sukces pewnie osiągniesz ciężka pracą.

Ja pamiętam, że FragMovie z CS 1.6 osiągały do 5 milionów wyświetleń na 1 filmie.

Top 5 akcji tygodnia może być ciekawe :D

Znam takie filmiki. Tylko skąd zbierać demka ?

Będziesz bawił się w Sparklesa? xD

Myślę, że po jakimś czasie uda ci się wbić te 10k jeśli video będzie dobrej jakości z dobrą obróbką i porządnymi akcjami. :v

No coś w tym stylu, tylko nie tak jak on ma teraz.

Nie chce zgapiac w 100%, chce  dodać coś od siebie masz jakiś pomysł ? 

­

Opublikowano

­

Znam takie filmiki. Tylko skąd zbierać demka ?

No coś w tym stylu, tylko nie tak jak on ma teraz.

Nie chce zgapiac w 100%, chce  dodać coś od siebie masz jakiś pomysł ? 

Poproś na jakiejś grupie użytkowników o swoje ciekawe demka i potem coś sklej z nich.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Jeśli będziesz to robił systematycznie i będzie to ładnie wyglądało to na pewno Ci trochę subów wleci.

Osobiście sam zrobiłem tego typu filmik i ma już ponad 270 000 wyświetleń ;)­

Opublikowano

Chętnie bym coś takiego obejrzał jak będziesz zbierać demka to mogę ci wysłać mój clutch na pistoletówce z deagla 1vs4 w tym 3 hedziki a wystrzeliłem chyba 5 pocisków :D

graphic.png

Opublikowano

Oczywiście, że sobie nie da rady jeżeli pytasz się na forum czy miałoby to rację bytu oraz nie wiesz skąd brać dema ;--;

Opublikowano

Oczywiście, że sobie nie da rady jeżeli pytasz się na forum czy miałoby to rację bytu oraz nie wiesz skąd brać dema ;--;

Zaczyna się.....

Wiem co i jak, kolega z forum mi przedstawił wszystko co chciałem. To twoje stwierdzenie ok mam prawo się z tym nie zgadzać i na tym pozostane.Zamknę lepiej temat bo będziesz krytykował ''wszystko bez niczego''.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...