Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamachi][1.3.0.7] TerraMode

EnderGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4441914133087131036599.png

Nazwa serwera:

TerraMode

Adres serwera:

25.128.237.7

Port:

7777

Nazwa Hamachi:

TerraMode

Hasło Hamachi:

123

Administratorzy:

Kotel963 Bezim Black

Wersja serwera:

1.3.0.7

Opis:

Serwer ten został stworzony przeze mnie oraz 2 kolegów. Jest to serwer survival stawiany na tshocku. Sieci jest 4. TerraMode, TerraMode1 i tak do 3. Zapewniamy miłą atmosferę oraz dużo przyjemnej gry. Można prosić również admina o działkę START JUŻ DZISIAJ O 19:00 ZAPRASZAMY!

Uwagi:

Brak

Regulamin:

1.Nie cheatuj. 2.Nie przeklinaj. 3.Nie wyzywaj graczy a tym bardziej administracji. 4.Nie niszcz budowli innych graczy. 5.Nie spamuj na chacie. 6.Nie niszcz mapy dla zabawy. 7.Nie okradaj innych graczy. 8.Nie reklamuj innych serwerów/stron 9.Nie wykorzystuj bugów, błędów mapy i serwera. 10.Nie używaj statuetek bez pozwolenia administratora. Za złamanie zasad grozi Ban/Kick/Mute Życzymy miłej zabawy

;)

Screen:

U0dnuIC.png

Myślę, że pomogłem jeśli tak daj +

76561198037263640.png

Opublikowano

Dodatkowo włączony jest drop prezentów i goodie bagów z mobów. Można mieć też działki. W niektórych dniach organizowane będą konkursy takie jak np. zrzucenie z nieba złotych mysz/królików i wiewiórek, pytania i wiele innych. Serwer wystartował zapełniajcie siecie hamachi.

76561198037263640.png

Opublikowano

masz możliwość Edytowania posta...

polecam zrobić to i poprosić moderatora ( Emo ) o skasowanie double posta...

( za double post grozi 3 pkt karne )

Regulamin: http://www.mpcforum.pl/forum-611/announcement-10-regulamin-globalny-mpcforumpl/

a co do samego serwer-a

to nie wejdę z kilku powodów...

1. nie postarałeś się przy reklamie...

2. ten spawn czy SS z serwera jest brzydki...

3. Jest to serwer Hamachi więc prawdopodobnie nie będzie zbyt często włączony

- nie podałeś godzin w których serwer jest dostępny...

Opublikowano

Powiem tyle. 

1.Po co się starać? Reklama tylko prezentuje ip, hamachi itd serwera. Nie jest najważniejszą rzeczą, no chyba, że twoim zdaniem ważniejsza jest prezentacja od serwera ;)

2.Każdy buduje na swój sposób. Sam pewnie ładniej nie budujesz więc nie oceniaj innych.

3.Co z tego, że jest to serwer hamachi? Nie znaczy to, że musisz o tym wspominać. Skoro macie tu do wyboru w prezentacjach serwery hamachi i masz z tym problem to najlepiej zgłoś się do założycieli mpcforum z prośbą o usunięcie tego, bo ci się tak podoba. 

4.Po co mam tu podawać godziny dostępności serwera? Nigdy nie wiadomo czy gdzieś wyjadę czy nie. Lepiej poinformować o tym ludzi poprzez hamachi nie sądzisz?

Aha i co do edytowania to, gdy odpalam opcję edytacji cały tekst mi się psuje na biało się czcionki zmieniają i tło. Jeśli miałbym dodać to do opisu wtedy byś jeszcze bardziej miał problemy z prezentacją. 

Proszę o usunięcie dobule-posta. 

Jak masz jeszcze jakieś problemy dotyczące serwera to się nie odzywaj. Nie masz do tego prawa, gdyż pewnie sam nie zakładałeś nigdy serwera i nie wiesz jak to jest ;)

76561198037263640.png

Opublikowano

1. reklama = serwerowi innymi słowy reklama gówniana to i prawdopodobnie serwer...

2. budowałem na wielu serwerach Minecraft ( na kilku nawet z tego zarabiałem ) moje prace są

dostępne na MPC Forum jednak na ciebie nie mam zamiaru czasu marnować i ich szukać... przyznam 

że jest ich niewiele ale jak poszukasz znajdziesz gdzieś głęboko temat z jedną może dwiema moimi budowlami...

3. powiedziałem jedynie że nie podałeś godzin w których serwer jest dostępny geniuszu...

coraz niższy poziom...

4. podać godziny w których serwer może startować jest warto...

co do tego czy miałem serwer...

byłem właścicielem serwera na Minecraft ( 200 slotów ale przeniosłem się z MC na Terrarie po wersji MC 1.4.7 )

byłem właścicielem serwera na GTA SA ( średnio wyszło więc go zostawiłem )

byłem właścicielem serwera Terraria ( początkowo 8 potem podniosło się do 12 slotów bo nie mogłem sam wejść przez graczy :C )

a teraz oświecając cie doświadczony użytkowniku MPC Forum...

Edytowany tekst zmienia format TYLKO na czas edycji potem powinien wrócić na swój stary wygląd...

8450614394967791143028.png

co do tego "Jak masz jeszcze jakieś problemy dotyczące serwera to się nie odzywaj. Nie masz do tego prawa"

mam prawo to napisać gdyż wymieniłem ci GRZECZNIE powody dla których nie wejdę na serwer...

nie byłem niemiły itp. mało tego jest to forum PUBLICZNE a nie PRYWATNE więc KAŻDY może pisać tu zgodnie z regulaminem...

Regulamin: http://www.mpcforum.pl/forum-611/announcement-10-regulamin-globalny-mpcforumpl/

jest to mój ostatni post tutaj z powodu ze nie chcę być posądzony o "Flamewar" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...