Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Jaki pad? Czy jest dużo cheaterów/trainerów na PC?

sutv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatni raz w fife to grałem w fife 14 na xbox 360 i mam pada bezprzewodowego. 

Teraz wychodzi fifa 16 i zamierzam ją sobie kupić na pc. 

Który pad będzie lepszy od xboxa one czy 360?

I czy jest dużo trainerów/cheaterów na pc?

Opublikowano

Jeśli masz pada z Xbox'a 360 to po co kupować drugiego ? dokup sobie po prostu kabel USB do niego i podłącz do PC.. a co do padów czy lepszy ten czy ten... co za różnica w nich jest ? :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Siema, ostatni raz w fife to grałem w fife 14 na xbox 360 i mam pada bezprzewodowego. 

Teraz wychodzi fifa 16 i zamierzam ją sobie kupić na pc. 

Który pad będzie lepszy od xboxa one czy 360?

I czy jest dużo trainerów/cheaterów na pc?

W pierwszej lidze jest bardzo dużo trainerów. Co do pada to wybierz, który bardziej Ci leży w rękach.

graphic.png

Opublikowano

Powiem Tobie że jeśli chcesz podłączyć pada z Xbox'a do Kompa to jest potrzebny adapter albo jak to pisałem wcześniej po prostu przez kabel USB, czyli sterownik się automatycznie do pada powinien zainstalować i powinno wszystko śmigać :)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

To czy w fifie 16 bedzie możliwość trainerowania online pozostanie niewoadoma do samej premiery gry. Raczej nic sie nie zmieni i trainerowanie bedzie możliwe, EA ma gleboko w powazaniu graczy, a szczególnie tych na PC. Liczebność osób korzystających ze wspomagaczy będzie pewnie zalezec od częstotliwości banowania. W tej edycji gry był 1(!) mass ban... To tylko pokazuje jak bardzo twórcy przejmują się tym problemem.

Co do trainerowcow w niższych ligach - tak, mozesz ich tam spotkać, ale beda to raczej pojedyncze przypadki. Pamietaj, ze przeciwnkow nie dobiera na podstawie ligia, tylko na podstawie ukrytego mmr.

tł;dr: Jak chcesz pograc w gre to tylko konsola.

Opublikowano

Właśnie nie chcę grać na konsoli teraz. Kupuję pc, bo potrzebuję go to szkoły, dodatkowych prac i właśnie do gry też się przyda. 

Chciałbym zagrać jeszcze w Wiedźmina 3, nowego Coda i Assassina.

W lidze na pewno narazie nie będę wysoko, bo miałem 1.5 roczną przerwę.

Jest sens kupować fife na pc?

Opublikowano

Właśnie nie chcę grać na konsoli teraz. Kupuję pc, bo potrzebuję go to szkoły, dodatkowych prac i właśnie do gry też się przyda. 

Chciałbym zagrać jeszcze w Wiedźmina 3, nowego Coda i Assassina.

W lidze na pewno narazie nie będę wysoko, bo miałem 1.5 roczną przerwę.

Jest sens kupować fife na pc?

Hmmm. Jedynym plusem PC jest możliwość instalacji modów. Minusów jest cała masa: sporo trainerów, słaby rynek (mało kart), potrzeba dobrego komputera, który jest droższy od konsoli. Wybór czy kupować należy do Ciebie :).

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...