Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serial - LOST

Gość lightofheaven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Hej, hej, hej! Oglądał ktoś? Ja zacząłem w zeszłym miesiącu, a teraz już jestem na początku szóstego sezonu. Niesamowicie mnie wciągnął, pierwsze trzy sezony były bardziej survivalowe, a potem wszystko się zmieniło. Wiele osób twierdzi, że te pierwsze trzy sezony są świetne, a reszta do kitu science-fiction maksymalnie jak się da. Moje zdanie jest inne, mi się nawet bardziej podobają kolejne odcinki, trzeba dużo myśleć, sporo scen z retrospekcją i futurospekcją, sam mechanizm wyspy, cofanie się w czasie... Niesamowite, a do tego każdy może interpretować inaczej to co się dzieje w serialu.

Jaka jest wasza opinia? Mnie wciągnął nawet bardziej od Prison Break i troszkę szkoda, że zaraz skonczę szósty sezon i potem nic.

Opublikowano

Niesamowite zwroty akcji, niesamowita fabuła. Jest to mój ulubiony serial i podobnie jak Ty, twierdzę, że wraz z biegiem odcinków znacznie się poprawił. Końcówka była super, daje możliwość kontynuowania fabuły. Serial jest po prostu wyśmienity. :)

Opublikowano

Właśnie wróciłem do niego 3 dni temu jeżeli chodzi o te 3 pierwsze sezony to rewelacja.

W następnych trzech głównie mi sie nie podobaly temu ze niektore watki byla poprowadzone w zla strone.

Opublikowano

Podobno serial upadł bo nie było funduszy i oglądających. Ale ja wierzę, że ktoś, kiedyś zrobi kontynuację :)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Dla fanów - polecam serial "Pozostawieni" stworzony przez twórców losta, jest bardzo podobnie, tajemnica goni tajemnicę + Ścieżka dźwiękowa to mistrzostwo świata. [ Na razie jest 1 sezon, 10 odcinków, ale w październiku wychodzi drugi, także zachęcam]

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Podobno serial upadł bo nie było funduszy i oglądających. Ale ja wierzę, że ktoś, kiedyś zrobi kontynuację :)

Bez tych samych aktorów to będzie zupełnie coś innego.

Chociaż mogli by w jakiś sposób wyjaśnić niektóre zagadki np. wysyłając na wyspę jakichś ludzi.Pomijając że hurley i ben pozostali na wyspie xD.

Opublikowano

Super serial, nie podobało mi się zakończenie, bo twórcy mogli wyjaśnić jak to wszystko się skończyło. Tak czy siak, mam nadzieję, że serial powróci. ;)

who cares?

Bywalec
Opublikowano

Pamiętam jak LOST leciało wieczorami jeszcze na Polsacie. Od tego momentu jest to mój ulubiony serial. Co parę lat wracam do niego i oglądam całą serię.

Nie wiecie gdzie oglądać ONLINE w dobrej jakości? Zazwyczaj pobierałem z piratów.

Opublikowano

Jak dla mnie końcówka serialu to porażka bzdura goniła bzdurę, 5 sezon jakoś przemęczyłem ale 6 nawet nie zaczynałem :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Najbardziej podobał mi się 1 i 2 sezon, oglądałam je z 7-8 razy, natomiast 2 kolejne widziałam 3 razy, 4 jest w miarę okej ale przy 5 i 6 trochę się namęczyłam :( 

Opublikowano

Macie link do całych sezonów bo nie mogę znaleźć a pojedynczych nie chce mi się pobierać..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Sam zacząłem ponownie oglądać ten serial w te wakacje :) Jestem aktualnie na 4 sezonie, kiedyś oglądałem... Jednak kiedy zacząłem oglądać miałem 9 lat(1 sezon), a jak miałem 13 to w telewizji leciał już 4 sezon... z którego nic nie rozumiałem :D Dlatego sobie odpuściłem i teraz na spokojnie oglądam :)

@p4w6i4

Wpisz sobie "Zagubieni s01e01 cda" Wszystkie sezony, wszystkie odcinki masz za darmo na cda :)

Opublikowano

Sam zacząłem ponownie oglądać ten serial w te wakacje :) Jestem aktualnie na 4 sezonie, kiedyś oglądałem... Jednak kiedy zacząłem oglądać miałem 9 lat(1 sezon), a jak miałem 13 to w telewizji leciał już 4 sezon... z którego nic nie rozumiałem :D Dlatego sobie odpuściłem i teraz na spokojnie oglądam :)

@p4w6i4

Wpisz sobie "Zagubieni s01e01 cda" Wszystkie sezony, wszystkie odcinki masz za darmo na cda :)

Ja niektórych nie znalazłem i na zalukaj (albo seansik, nie pamiętam) musiałem oglądać.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Do 5 sezonu 2 odcinka są wszystkie :) Na tym aktualnie jestem. A jak któregoś dziwnym trafem nie ma to wpisz to samo tylko zamiast "cda" "anyfiles"

Opublikowano

­Też oglądam na cda, nie chce mi sie pobierać cały dzień paru odcinków. :D

Teraz jestem na 9 odcinku 6 sezonu, wow, sprawa z Richardem, kiedy to się zaczęło i to piekło, szkoda, że zaraz się skończy, ale powoli się wszystko wyjaśnia. :D

Opublikowano

­Też oglądam na cda, nie chce mi sie pobierać cały dzień paru odcinków. :D

Teraz jestem na 9 odcinku 6 sezonu, wow, sprawa z Richardem, kiedy to się zaczęło i to piekło, szkoda, że zaraz się skończy, ale powoli się wszystko wyjaśnia. :D

A tak trochę mniej szczegółowo to można? :D Nie chcę wiedzieć co będzie... Już wystarczająco spoilerują dzieci w komentarzach na cda :p

Opublikowano

­

A tak trochę mniej szczegółowo to można? :D Nie chcę wiedzieć co będzie... Już wystarczająco spoilerują dzieci w komentarzach na cda :P

spoko, jeszcze tu pewnie wszystko w kolejnych 10 odcinkach się zmieni, może to nie jest potwierdzone albo coś innego, nie możesz być pewny, już więcej nie pisze :D

Opublikowano

Hehe doszedłem do momentu piekła, ten serial tak wciąga, że oglądam po 5-7 odcinków dziennie :D Aktualnie jestem na tym jak Hugo z Sun (Sun, san... sam nie wiem) i Jackiem poszli porozmawiać z "Lockiem", a "Lock" zrzucił Desmonda do studni. Nie mogę się doczekać końca, ale nie mogę też zawalić szkoły (za 4 dni mam poprawkę), a nie potrafię się oderwać od serialu :/ Hehe Od jutra 2h dziennie korepetycji+nauka w domu :x Mam nadzieje, że zdam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...