Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam MMORPG, ale nie p2w

Wiiitam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy szuka ale prawda jest taka że wszystko to lipa.

Właśnie. Jeśli chodziło ci o F2P to nie ma takiej bez p2w. Cabala 2 możesz spróbować.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

League Of Legends? Mi się wydaje że tutaj nie ma tak PayToWin.

Problem w tym, że League of legends reprezentuje gatunek MOBA, a nie MMORPG.

A co do tematu, to też szukałem dobrych MMO i nie znalazłem. Większość tych gier to beznadziejny grind i łażenie od npca do npca. Ale jak chcesz coś specyficznego to polecam Trove. Bardzo przyjemne voxelowe MMO.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Polecam RIFT, nie jest to P2W jednak musisz wykupić paczki Souli da się bez nich grać jednak te paczki souli są naprawdę fajne i podnoszą komfort gry.

没我爱

Opublikowano

Wszystkie b2p i p2p i nie pierdolcie głupot że wszystko jest p2w, bo p2w są w większości tylko przeglądarkowe crapy i stare, niszowe i zapomniane gry.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Osobiście polecam Guild Warsa 2 i The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited cóż TESO jest b2p ale jest naprawdę dobrą gierką i można nieźle się przy niej pobawić tak samo jak GW2 giera jest f2p i niedługo wchodzi nowy dodatek który zapewni nowe atrakcje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...