Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze zacząć grać jak na rok 2015?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Słyszałem o Molten i Sunwell.

Molten podobno lepszy ale nie wiem ile online i nie mogę znaleść stronki.

Sunwell podobno gorszy bo nie ma jakiegoś CATA.

Doradziłby ktoś?

Opublikowano

Zależy jaki kontent cię interesuje tzn jaki dodatek. Molten duzy serwer ale nie polski. Sunwell dobry polski serwer ale ostatnio pare osób odeszło dodatek na nim to wotlk. Jeśli chodzi o dodatek pandarji polecam pandawow (ruski serwer ale znajdziesz tam wszystkie nacje świata xD) hmmm jeśli chodzi o tbc kiedyś grałem na hellground. Ale jak jesteś początkującym graczem raczej polecam sunwell gdzie raty x1 i możesz się nauczyć od podstaw gry a nie jak na panda wow gdzie raty 100x i wbijesz max lvl ale czy bd wiedział co dalej :)

Opublikowano

Zależy jaki kontent cię interesuje tzn jaki dodatek. Molten duzy serwer ale nie polski. Sunwell dobry polski serwer ale ostatnio pare osób odeszło dodatek na nim to wotlk. Jeśli chodzi o dodatek pandarji polecam pandawow (ruski serwer ale znajdziesz tam wszystkie nacje świata xD) hmmm jeśli chodzi o tbc kiedyś grałem na hellground. Ale jak jesteś początkującym graczem raczej polecam sunwell gdzie raty x1 i możesz się nauczyć od podstaw gry a nie jak na panda wow gdzie raty 100x i wbijesz max lvl ale czy bd wiedział co dalej :)

Wiecej osob na Sunwell czy na Molten?

Gdzie więcej bugów?

Opublikowano

Więcej os jest raczej na molten i jest tam chyba tylko dodatke cata a na sunwell jest wotlk a co do bugów to nie orjętuje sie jak jest na molten ale to chyba najlepszy serwer cata a na sunwell raczej nie spotykałem sie z bugami...

Opublikowano

Więcej os jest raczej na molten i jest tam chyba tylko dodatke cata a na sunwell jest wotlk a co do bugów to nie orjętuje sie jak jest na molten ale to chyba najlepszy serwer cata a na sunwell raczej nie spotykałem sie z bugami...

Możesz jaśniej co to wotlk i cata bo może to zadecyduje na którym serwerze zagram.

Opublikowano

To są dodatki tzn wotlk dodatek w którym max poziom to 80 dodaje northrend (nowy kontynent) inne talenty nowe skile dodana klasa dk nowe bg insty rajdy i w cata jest tak samo tylko ze znow inne krainy max lvl 85 dodane 2 rasy worgen i gobliny nowe bg rajdy insty itd... ale widze ze zaczynasz dopiero grę więć ja juz pisałem radził bym poszukać polski serwer np sunwell bo tam ludzie doradzą i omogą przynajmniej możesz próbować się z nimi dogadać a molten to tam grają polacy ale jest ich mało w porównaniu do innych krajów no chyba że znasz ang na tyle żeby się dogadać...

Opublikowano

Lolten to bugland cata. Jak już chcesz grać na cata to polecam polski Atlantiss, dużo lepiej oskryptowany. Z wotlka polecam też polski serwer Sunwell.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeżeli chodzi o dodatek Wotlk, polecam Sunwella, chyba że nie ścierpisz polskiej gimbazy, możesz pójść na Warmane- Ragnaros 

Opublikowano

Polecam Sunwell, jak coś zawsze możesz EXP boosta wykupić za grosze, generalnie bugów tam nie ma, jeżeli jakieś się znajdą a to rzadko to od razu naprawiają.

Ludzie mają niski iloraz inteligencji na tym serwerze, ale da się grać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...