Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free L# VS Free BoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się dowiedzieć który program jest lepszy, który program lepiej działa na opcji dla free userów? Proszę podawać swoje zdanie oraz plusy i minusy dla każdego z obu programów.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Free to zdecydowanie Bol-masz na nim dostęp do dużej ilości skryptów i brak ograniczeń co do ilości gier-na L# możesz tylko 2 gry na dień rozegrać i to w dodatku nie mogą być to rankedy

Opublikowano

To i to jest zjebane, na sharpie mozesz grac tylko 2 gry, a na bolu musisz czekac kolo tygodnia po patchu

tylko w tym patchu tak jest

Opublikowano

ja kupuję VIPa do BoLa i nie płaczę :P

BoL zdecydowanie lepszy, lecz lepiej mieć VIPa

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

ja kupuję VIPa do BoLa i nie płaczę :P

BoL zdecydowanie lepszy, lecz lepiej mieć VIPa

no lepiej miec vipa to pewne a na cracka trzeba czekac tydzien ponad w tym patchu

Opublikowano

cracka nawet nie używam. Developerzy się męczą to niech chociaż za to że nam jest łatwiej, dostaną te 40zł od osoby :P

To jest tak samo jak z grami.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Dobrze, dziękuję za posty. A teraz mam jeszcze pytanie bo była wzmianka o tym, że na BoL'u będzie można grać 11.08. Jest już po północy więc jest 11.08 i czy już w tym momencie mogę grać czy to dopiero od konkretnej godziny?

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

linnia zmiany daty zależy od strefy czasowej-ich 11 sierpnia może się zacząć wcześniej/później niż u  nas w zależności od tego gdzie sie znajduje ich serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...