Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scam czy nie scam

TheJerrremi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, już kiedyś pisałem tego typu temat, tylko tamto to było pewne, że to scam. Teraz jest inaczej poniważ ziomek "kupił" mój nóż przez Ebay'a. No właśnie niby kupił a aukcja się nie zakończyła. Wysłał pieniądze PayPal Giftem i nie wiem czy ja je dostanę: Ye8iXrJ.png

Ziomek na początku był miły itd. ale potem jak mi wysłał tą kase na PayPala to zaczał się robić natarczywy, że mnie pozwie itd jeśli mu nie wyśle odrazu tego noża. Na eBay'u zaznacłem, że mam 1 dzień na wysłanie, i dokładnie jest na czerwono wielkimi literami napisane w mojej aukcji, że wysyłam przedmiot dopiero po tym jak dostanę kasę:lL6gLcl.png

Jednak ziomek zaczął mnie zastraszać, że mnie zreportuje na paypalu na steamie i na eBay'u po czym usunął i zablokował mnie na steamie. Ja jako, że jestem w tym zielony proszę was o pomoc.

Za każdą odpowiedz (nie spam) daję 2 ++

Opublikowano

@TheJerrremi to jest typowy scam, dużo ludzi daje sie nabierać a tak naprawde wysłał ci tylko fakture :) Sam sobie odpowiedziałeś w sumie, bo najpierw napisałeś że był miły a potem stał sie negatywny i zablokował cie na steam - jak zgłosisz go na ebayu to zostanie zablokowany za próbe oszustwa.

Opublikowano

Scam na 100% :DDD Ziomek nawet się nie pokwapił, żeby zmienić "Warunki" :D Jakoś marnie przetłumaczone przez translator.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Dobra do zamknięcia. Właśnie zobaczyłem, jak się robi te faktury :D Plusy zaraz rozdam Dzięki za pomoc (a ten obrazek paypal gift to też ten ziomek wkleił) ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...