Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na enigmie gra nadal dużo osób? i parę pytań

polop0123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie czy w czasie dnia jest jeden serwer chociaż ''normalny''????? i czy jak otwera sie arena pvp bodajże o 16 jak pamietam chyba nie??? to czy jest tam dużo ludzi na niej bo zawsze było, i czy lod jest dalej codziennie o 17???, bo nie wiem czy warto wracac na konto na enigmie bo chciałbym ze kims grać tam a nie że na arenie pustki itp.

Opublikowano

Polecam Avalon, lepsza dostępność przedmiotów jak dla mnie. Brak trudności ze znalezieniem fam. Grający YouTuberzy  B) Sam kiedyś grałem na enigmie i nie polecam  :D A o ile dobrze pamiętam to arenka jest o 13. Sam zdecyduj gdzie chcesz grać  :)

Opublikowano

Polecam Avalon, lepsza dostępność przedmiotów jak dla mnie. Brak trudności ze znalezieniem fam. Grający YouTuberzy  B) Sam kiedyś grałem na enigmie i nie polecam  :D A o ile dobrze pamiętam to arenka jest o 13. Sam zdecyduj gdzie chcesz grać  :)

no wolałbym tam gdzie wiecej ludu czyli avalon ale co ja mam teraz ze starym kontem zrobic tyle fajnych rzecyz tam mam a teraz od nowa bede musiał zaczynać

Opublikowano

Enigma dobra. Finesię odradzam. A na Avalonie jak dla mnie zbyt wiele ludzi.

Na Avalonie masz większą dostępność przedmiotów, arena i glaca ponoć zawsze aktywne. Jednakże masz tam więcej lagów.

Na Enigmie arena i glaca też są. Nie są aktywne 24 godziny na dobę, logiczne, ale tak jakoś od 8 do północy myślę, że tak. Co do EQ jest mniej niż na S1, ale wystarczająco. A jak dobrze poszukasz to wszystko znajdziesz. ;)

S1 jest łatwiejszy. Ale ja wolę S2. A poza tym co masz na S2? 90 lvl czy jak, że ci szkoda? Bo jeżeli 50 to szczerze mówiąc nie ma za czym płakać. ;) Taki lvl bije się dzień bądź dwa.

19.jpg

Opublikowano

no wolałbym tam gdzie wiecej ludu czyli avalon ale co ja mam teraz ze starym kontem zrobic tyle fajnych rzecyz tam mam a teraz od nowa bede musiał zaczynać

Przecież zawsze możesz się wymienić kasą z S2 na S1  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...