Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę MODERATOREM FORUM/POMOCNIKEM SERWEROWYM/TGM/TESTEREM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć nazwyam się Kuba i mam 16 lat.Chciałbym zostać moderatorem forum,pomocnikiem serwerowym (TUT,wymiany serwerowe),TGM
Krótko i na temat o mnie :
    - pasjonuje się sportem szczególnie tymi sportami , w których nasze reprezentacje pokazują wysoki poziom rozgrywki
    - od jakiegoś czasu szczególnie zainteresował mnie esport ( lidz of legens , cs go )
    -od września  będę uczęszczał  do technikum ( informatyk )
    - śledzę polską polityke (lubie poczytać wpisy JKM'a )
    - jestem internetowym patriotą
Coś o mojej metinowej karierze :
Może was to nie obchodzi,ale w metina gram od 2009 w pełni profesionalnie od 2011.Na serwerach,na których grałem byłem bardzo aktywny moja gra nie kończyła się po 1,2 tygodniach,często udzielamłem się na serwerowych forach pomagając,a taże proponując poprawki.Zwykle po miesiącu aktywnej gry starałem się o jakąś serwerową rangę nie zawsze mi to wychodziło ze względu  mojego wieku.
Dlaczego chcę otrzymać jakoś range ?
Myślę,że przede wszystkim po to aby nabrać doświadczenia poznać administrację i wgłębić się w serwer i jego społeczność.
Chcę w końcu wykorzystać moją grę w metina i stać się kimś innym niż graczem.
Wiem,że ciężko będzie otrzymać rangę,bo jest masa innych 2 razy lepszych podań,ale jednocześnie uważam,że można mi zaufać.Według mnie brakuje  w administracjach serwerowych takich osób,które są blisko z graczami wiedzą co się dzieje na serwerze.

Kim mogę zostać ?

-moderator forum

-pomocnik serwerowy,tut

-TGM

-moderator ts3

-testerem

kontakt : GG 7893022 , ts3

Jeżeli macie jakieś pytania,rady to proszę bardzo pisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...