Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tej klawie?

MinisterLes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł madafaka. Mam do was sprawę. Ponieważ kupuję sobie klawiaturę głównie do osu! i do CS:GO więc mechanik by się przydał. Jestem już prawię przy zakupie oto tej klawiatury (A4tech Bloody b540)http://allegro.pl/klawiatura-mechaniczna-bloody-b540-a4tech-mx-black-i5288328501.htmlJakieś wygórowane ceny są na tym allegro ale mniejsza z tym. Klawa posiada Cherry MX Black i czerwony podświetlenie co było moimi priorytetami. Co myślicie nada sie do osu!?

2d6v47n.png

Opublikowano

­Nie polecam.

Lepiej sobie kup za 300 zł  Desero DURANDAL.

Fajna klawiatura mechaniczna z brown switchami czyli do grania i pisania.

Do OSU to raczej się kupuje tablet graficzny żeby być najlepszym.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

­

Gram na myszce lepiej niż moi wszyscy znajomi. Po drugie ta klawa nie ma podświetlenia co jest moim priorytetem.

No to mamy problem, bo to jest zbędny i drogi bajer.

Jeżeli chcesz dobrą klawiaturę z podświetleniem to razer blackwindow ok. 500 zł.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Podświetlenie mi jest potrzebne i to bardzo. Mam bardzo ciemny pokój i ledwo w jasny dzień widze klawiature a nie mówiąc w nocy. Podświetlenie mi jest bardzo potrzebne i jest to mój priorytet razem z mechanikiem. Razera nie chce. Max 350zł

2d6v47n.png

Opublikowano

Joł madafaka. Mam do was sprawę. Ponieważ kupuję sobie klawiaturę głównie do osu! i do CS:GO więc mechanik by się przydał. Jestem już prawię przy zakupie oto tej klawiatury (A4tech Bloody b540)http://allegro.pl/klawiatura-mechaniczna-bloody-b540-a4tech-mx-black-i5288328501.htmlJakieś wygórowane ceny są na tym allegro ale mniejsza z tym. Klawa posiada Cherry MX Black i czerwony podświetlenie co było moimi priorytetami. Co myślicie nada sie do osu!?

Klawiatura dobra, rozumiem ten ból z podświetleniem. Nigdy nie słyszałem o tej klawiaturze lecz czytając specyfikacja to sam bym ją zakupił ponieważ mam podobny problem do Twojego.

Uważam, że w złym dziale zadałeś te pytanie :)

True love survives all

Opublikowano

Znaczy nie wiem czy w złym bo klawiaturka niby głównie do osu i cs :P. Ale dobra zdecydowałem się na nią. Mi odpowiada. Dzięki za opinie plusiki dla was i do zamknięcia :D.

2d6v47n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...