Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WK LoD

Azte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam do was pytanie. Czy jest ktoś w stanie określić jakie DMG będę zadawał na wk 99+11 i z eq

Łuk: Oblech u7+8 Czysty

Wróżka: Światła 50% Normalna

Zbrojka: czysta, ale to chyba raczej nie ma znaczenia jaka  :D

Potki na atak itp.

Buffy od Holy.

Amulet Ataku.

Wk myślę, że rozdam tak: 20/0/80/20

Jeżeli możecie to napiszcie mi też, czy to dobry build. Raczej nie będę walczył wk na PvP, a expił na LoD i może dropał piórka na shanerze.

Jeżeli nikt nie odpisze, to raczej założę temat na oficjalnym forum nt.

Opublikowano

Build dobry, a walniesz pewnie z 10-15k w reba, w smoki pewnie po 3-4k, ciężko to na oko określić, najlepiej pójść i samemu się przekonać.

Opublikowano

10k to mnie niestety nie zadowala... Czy zmiana na wróżkę 70% dużo by dała?

Polecam także kupić wzmacniacz ataku, który dodaje 30% więcej do wróżki. Otrzymasz 5-7k więcej (zależy jakie SL w broni).

­

Opublikowano

Kolega mówił, że 10-15k ale raczej zadasz coś koło 15, 13-17, wróżka 70% to 20% bonusu do ataku, sam oceń czy chcesz.

Opublikowano

ja z oblechem u7+7, wróżka 50 lub 60 miała, pkt chyba identyczne były,a wk tez +11 to biłem prawie 16k

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. Jednak może zdecyduję się kupić lepszego wk, aby nie było potem problemu z robieniem solo LoD.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...