Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt w fazie początkowej szuka sponsora !

QOSA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[R]

[E]

[K]

[L]

[A]

[M]

[A]

[Z]

[N]

[K]

[A]

[J]

Witam.

Piszę te ogłoszenie, ponieważ szukam sponsora pod serwer Metin2. 
Projekt, który tworzę jest w fazie początkowej. Będzie to naprawdę dobry serwer Easy. Zobaczymy jak gracze go przyjmą.
Wszystko zostało zaplanowane w każdym detalu. Na serwerze będą występować liczne GUI, które ułatwią nam bardzo grę.
Questy fabularne, z których będziemy mogli otrzymać pety, wierzchowce. 
Nie będę się rozpisywał na temat serwera. Więcej informacji na temat projektu udzielę w późniejszej facie kontaktu. 

Oferuję :

Wiek 16 +
Duże doświadczenie w prowadzeniu serwera (serwer easy, który miałem w tamte wakacje stał ponad 6mc. Padł z braku graczy pod koniec. Posiadałem również serwer typu hard, który stał 4mc). Co najważniejsze serwery stały stabilne i od startu nie sprawiały problemów po stronie technicznej,
Umiejętności w edycji plików serwerowych,
Dostępność,
Dobry kontakt za pomocą Facebooka/GG/Skype/TS3/Telefon (zawsze dostępny) np. Stanie się coś z maszyną/serwerem jestem po jednym telefonie w ciągu kilku minut i rozwiązujemy awarię,
Zabezpieczenie maszyn (jestem wstanie zabezpieczyć sobie serwer dedykowany oraz vps pod stronę, forum, ts3, ale mam nadzieję, że z tym nie będzie problemów. Większość z dzisiejszych sponsorów to oferuje),
Instalację forum na skrypcie IPB oraz konfigurację + zabezpieczenie,
Instalację serwera TS3 oraz konfiguracja + zabezpieczenie (posiadam licencję 128slotów ważną jeszcze 3mc),
Potrafię zapewnić sobie sam stronę WWW ze skryptami Bomb Worka, Zielska, Kongo (posiadam kilka egzemplarzy sprawnych i poprawionych)

MPCforum, Arutan, Atlantis, Anexis, blood-war, mortyriusz, naevia, strona bomb worka z 2012r taka niebieska, Tayen, Ashnetia, Avestia, Ezaria2, Mortyriusz(stara), Sapphira, Taurios oraz jedną stronę zielsko, która nie była nigdzie wykorzystana

Nie potrafię dobrze pisać questów, aczkolwiek mam od tego człowieka. Również zapewne zaczerpiemy kilka questów z innych plików serwerowych, które posiadam.

Ashnetia, Ezaria2, ArkaniaMT2, MonteraMT2, Azuris, Glador s1, Glador s2, Divine World, Almeria, Averia, Concordia, Essenia, ReinoR, sembia, Tesoria, Xenox, Ascarial, Ayumi, Demilus, Ethandia, Sapphira, Tayen,

Posiadam dużo ciekawych GUI, które urozmaicą gre na serwerze,
Posiadam dużo ciekawych modeli broni, zbroi, npc, petów, mountów,

Oczekuję :

doświadczenie,
zaangażowania,
maszyny dedykowanej pod serwer gry,
VPS pod stronę/forum/ts3 (jeżeli sponsor oferuję stronę to mi obojętnie czy będzie jego czy moja. Byle stabilna i bez dziur)
zakupu oprawy graficznej serwera,
zakupu reklamy serwera między innymi na youtube, facebook, metin2list, metin2mod etc.
wsparcia finansowego jeżeli będzie takowe potrzebne na jakąś rzecz,

Dodatkowo o projekcie :

Serwer mogę robić na game 2k, 34k ew. source(uważam, że na source będzie najlepiej, ponieważ mamy większe zaplecze na urozmaicenie serwera zwłaszcza, że to Easy)
Propozycje sponsora co do serwera(jeżeli takowe będzie miał) bardzo chętnie rozważę,

Dodatkowo wcześniej współpracowałem ze sponsorem jakim był @kombajnik niestety urwał mi się z nim kontakt.
Chętnie porozmawiam na TS3/Skype ew. telefonicznie.

Kontakt : 

poprzez PW,

poprzez GG : 54132947,

poprzez TS3 (podam na PW),

poprzez skype (podam na PW),

telefonicznie (podam na PW, numer z play),

Zakaz kopiowania treści ogłoszenia.

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

Divine World ja bym nie pisał bo jak kumpel zobaczył te questy to się mało nie popłakał :v

Tak wiem.

Questera mam, także jest to neutralne.

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

jeśli ty to cannzas to nie polecam .. serwery robiłeś tylko i wyłącznie dla pieniędzy stał tyle ale stały bez gracz... pliki były edytowane innych serweró. I jeszcze wypisujesz czego ty nie masz (plików, stron) zajebiesz po troszku od każdych plików quest i zrobisz sklejke tak ? bo tak to wyjasniłeś .

Nie Polecam .

Opublikowano

jeśli ty to cannzas to nie polecam .. serwery robiłeś tylko i wyłącznie dla pieniędzy stał tyle ale stały bez gracz... pliki były edytowane innych serweró. I jeszcze wypisujesz czego ty nie masz (plików, stron) zajebiesz po troszku od każdych plików quest i zrobisz sklejke tak ? bo tak to wyjasniłeś .

Nie Polecam 

pomyłka. Nie robię i nie mam zamiaru robić jakiejś skleiki. Doczepić się nie masz czego ? :) w nie których plikach są naprawdę fajne questy, które można wykorzystać.

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

@Tesoria

Krulu muj! Ty zyjesz? Co u Ciebie?!

Jak napiszesz do rykoxa albo do mnie na pw chętnie ci pokażę nagranie jak Asfen płacze, bo Makin mu dał zakaz publikacji niedoszłego Trelisa ;)

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

Jak napiszesz do rykoxa albo do mnie na pw chętnie ci pokażę nagranie jak Asfen płacze, bo Makin mu dał zakaz publikacji niedoszłego Trelisa ;)

Wjeżdżasz na Asfena, a sam dysponujesz podobnymi umiejętnościami lub słabszymi (patrząc na to Cannzasie, że Twoje projekty to tylko gotowce, składane na dodatek w rok to niższy). Ty chyba też masz zakaz z tego co wiem Cannzasie na prezki?

ANTY WARN:

Technik to zero, nie potrafi kompletnie nic, skleja gotowe pliki.. Jeżeli jakiś sponsor chce wyrzucić kasę w błoto idealna osoba! Nie polecam bo Cannzas.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Wjeżdżasz na Asfena, a sam dysponujesz podobnymi umiejętnościami lub słabszymi (patrząc na to Cannzasie, że Twoje projekty to tylko gotowce, składane na dodatek w rok to niższy). Ty chyba też masz zakaz z tego co wiem Cannzasie na prezki?

ANTY WARN:

Technik to zero, nie potrafi kompletnie nic, skleja gotowe pliki.. Jeżeli jakiś sponsor chce wyrzucić kasę w błoto idealna osoba! Nie polecam bo Cannzas.

Osoby ci się pomyliły.

39d16e1698c65ba3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...