Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiej oczekujecie mapy na serwer EasyHC?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakiej mapy oczekujecie na serwerze easyhc. Zwyklej, takiej z planetminecraft z ogromnymi gorami, czy custom biomes tylko plaska, bez oceanow, przystosowana do klep. Pamietacjei to ma byc easyhc!

Opublikowano

Top***, TabC**ft easy** w kazdym gra po 300 osob, a serwery te nie sa jakies duzej jakosci, ja oczekuje 70. Nawet dla 35 osob bede robil serwer ;p 

Opublikowano

Mapa pod taki serwer musi posiadać kilka najważniejszych rzeczy, mianowicie: regulamin, itemy na gildie, craftingi i świniarka. Nie powinna być ona za duża, ale i nie za mała. Bloki muszą być idealnie dobrane. Tak, aby wszystko do siebie pasowało, i żeby gracze chcieli zostać na serwerze na dłużej niż 5 minut.

@Edit

Nie doczytałam :D

Co do CAŁEJ mapy: dobrze by było, jakbyś dodał jakieś ogromne drzewa, góry, jakieś nowe biomy itp. Wtedy wyglądałoby to świetnie :)

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Zrób HardHC drop po 0.02 itemy na gildie po 32 bloki diaxów, złota itd... 

To się będzie fajnie grało. I hardcore powinien mieć ban za śmierć.

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

@_LillyPL_ czy moglabys jeszcze raz przeczytac temat? nie chodzi mi o spawn ;p tylko ogolnie o MAPE

@dawidex335 Serwer tpyu hardcore musi byc idealnie dopracowany, w hardcorach jest tak ze ludzie graja tam tylko jesli jest naprawde dobry. A takich nie ma. Mc** to przezytek im juz sie nie chce nic. A ja nie bede robil w 4 osoby serwera hardcore. Tam do ekipy potrzeba kilku programistow budowniczych helperow... Serwer hardcore nie na dzisiaj!

Opublikowano

Zrób HardHC drop po 0.02 itemy na gildie po 32 bloki diaxów, złota itd... 

To się będzie fajnie grało. I hardcore powinien mieć ban za śmierć.

Drop 0.02 to chyba jakiś megahc. Bez sensu kopać tydzień na jednego koxa, a nie wspomnę już o gildii...

Ja bym polecił mapkę letnią, na pustyni, w końcu jest lato :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...