Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idea tej gry

bylduda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, gram se troche, i nie za bardzo rozumiem idei tej gry. Gra się spoko tylko niech ktoś mnie oświeci:

Robie dungeony, są banalnie proste (gram shadow hunterem) i chciałem se pójść dalej, tylko nie wiem jak np. check pointa zrobić czy coś takiego, bo jak się loguje to znowu jestem w tym startowym mieście. Czy dungi dalej są trudniejsze? Abo takie co w party (jeśli można takie coś zrobić) można zrobić?

Nie ma skilli, więc postać się tylko item setem buduje? Dziwne jest to, że jest tu pare skiilli,

Są jakieś questy czy cuś? Pvp jest?

Idiotyczne pytania, wcześniej temat zakładem, bo nie wiem czy opłaca się grać. Dysponuje nie za dużą ilością czasu, więc zachęćcie mnie do gry i napiszcie plusy abo co.

Daje lajki oczywiście.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Na początku robisz mapki według lvl 1-10, później robią się schody, bo trzeba wykonać misję na shadow arenę, gdzie potrzeba 4-6 osób, żeby ją ukończyć, bo potworki są bardzo mocne. Zjebali z systemem skrzydeł, bo żeby je zrobić to trzeba być albo jebanym no-life albo kupić w item shopie za grubą kasę.. A bez tych skrzydeł nie da się wykonać następnej misji :/

Ogólnie gra fajna, ale później jest pay to win, jak dla mnie. 

Wbiłem 15 lvl i albo nie ogarniam jak sobie dalej radzić, żeby nie tracić ogromnych ilości czasu, albo po prostu jestem słaby.

graphic.png

Opublikowano

No wiec przy każdym logowaniu pojawiasz się w Hubie (Na Spawnie) lub na mapie Clubu (Wybranego jako główny), jeśli szukasz czegoś trudniejszego musisz wybrać się na wyższy portal (na spawnie masz do wyboru podstawowe (maksymalny to Uber 1) lecz w craftingu możesz zrobić jeszcze kilka następnych (nawet uber 6 oraz portal do nieba) w które możesz potem wejść stawiając je w domku lub clubie)

Są 2 skille które odblokowujesz na :
1 skill na 2 albo 3 lvl nie pamiętam

2 skill na 5 lvl

używasz ich klawiszem 1 oraz 2 (w twoim przypadku 1 to płapka która stunuje potwory a 2 to zwiększenie dmg + knockbacka ze strzały) oraz umiejętność na PPM która po naładowaniu do pełna oddaje kilka szybkich strzał w wroga

Co do Questów, na początku masz podstawowe zrobić to, przejść shadow arene, iść do nieba, wbic 30 mastery rank (Pojawiaja ci się w prawym górnym rogu) a potem masz wyzwania co godzine (więcej info tutaj : http://www.mpcforum.pl/topic/1446177-poradnik-misje-oraz-wyzwania-w-grze/) Pvp jak narazie w tej grze nie ma.

Na początku robisz mapki według lvl 1-10, później robią się schody, bo trzeba wykonać misję na shadow arenę, gdzie potrzeba 4-6 osób, żeby ją ukończyć, bo potworki są bardzo mocne. Zjebali z systemem skrzydeł, bo żeby je zrobić to trzeba być albo jebanym no-life albo kupić w item shopie za grubą kasę.. A bez tych skrzydeł nie da się wykonać następnej misji :/

Ogólnie gra fajna, ale później jest pay to win, jak dla mnie. 

Wbiłem 15 lvl i albo nie ogarniam jak sobie dalej radzić, żeby nie tracić ogromnych ilości czasu, albo po prostu jestem słaby.

nie zgodzę się, wbicie 20 mastery lvl jest banalnie proste między innymi tutaj masz rozwiązanie : http://www.mpcforum.pl/topic/1451333-tut-najszybszy-spos%C3%B3b-na-mastery-rank-przy-u%C5%BCyciu-fishbota/

Pozdrawiam 80 lvl + grający godzinkę dziennie od kilku tygodni. 

W grze da się dotrzymać tempa nie wydając pieniędzy ( z resztą skrzydła możesz też kupić za pieniądze które zdobywasz wykonując dzienne wyzwania )

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

Dungeony na danym adventure mapie są na jednakowym poziomie trudność i nigdy się to nie zmieni nie wazne jak daleko chcialbys isc (w koncu wchodzisz do sea of regret i giniesz xD)

zeby "isc" dalej musisz przechodzic przez portale na wyzsze poziomy, masz je na hubie na wprost jak sie zespawnujesz

w tej grze nie ma "party" kazdy gracz otrzymuja taka sama ilosc przedmiotow nie zaleznie od tego czy bil bossa czy nie, po prostu zawsze przechodzisz tak jakby sam

tak sa tylko 2 skille (no w sumie 3 jesli liczacby pasywe) a reszta buduje sie itemami które się dropi/ulepsza

questy to wlasnie dandzeony, na 30 levelu mastery ranku masz challenge w które są trudniejszymi questami, o pvp jeszcze nie słyszałem ale nie jestem 100% pewny czy nie ma

czy oplaca sie grac ? pewnie ze tak, to nie jest raczej gra gdzie czas odgrywa najwazniejsza role a raczej szczescie jaki item zdobedziesz/ulepszysz/kupisz 

jakies plusy

duzy otwarty swiat

skyrealm (serio oplaca sie spedzic te 50 godzin na wbiciu 20 master ranku zeby tam wejsc)

randomowo generujace sie mapy 

bardzo miłe community :)

malo u ludzi na mapach, chociaz to i tak nie gra tutaj roli poniewaz loot zawsze jest taki sam dla 2 osob (oczywiscie itemy roznia sie ale przewaznie sa to itemy tak samo dobre)

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...