Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego minimalizuje mi sie gra ?

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w teamcie .. Gram sobie i miniimalizuje mi sie gra .. O co chodzi ? Nieraz ważna runda sam na sam i mi gre wywala .. WTF ?

Opublikowano

wlasnie nie mam oryginalnego systemu .... Da sie to jakoś pominąć ? oprócz wyłączania antywirusa ( o ile to cos da ? )

Opublikowano

ew. aktywuj system aktywatorem https://www.youtube.com/watch?v=CzRS8vo1Pbw

fajny link , pobrałem i zainstalowałem , niby spoko bo mam zaktywowanego windowsa ale tez duzy -  minus   , sciagły mi sie jakieś 3 inne programy ( wirusy ) ktore zamuliły mi całego kompa , gdy chciałem je odinstalować to wlaczała sie jakaś inna instalacja -.-   Musiałem przywrócić system i to pomogło lecz nadal nie mam zaktualizowanego systemu ...

Sprawdze jeszcze sposób @Carusso

Opublikowano

fajny link , pobrałem i zainstalowałem , niby spoko bo mam zaktywowanego windowsa ale tez duzy -  minus   , sciagły mi sie jakieś 3 inne programy ( wirusy ) ktore zamuliły mi całego kompa , gdy chciałem je odinstalować to wlaczała sie jakaś inna instalacja -.-   Musiałem przywrócić system i to pomogło lecz nadal nie mam zaktualizowanego systemu ...

Sprawdze jeszcze sposób @Carusso

Sorry radze nie próbować może działa może nie,pobrałem zainstalowałem i też coś mi  wyskoczyło i zainstalowało.Z góry sorry ,że wprowadziłem cię w błąd ale tak jak mówił swiezu1 aktywator to najlepszy sposób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...