Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlanetSide 2 - problem podczas wczytywania gry

tobcio55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Przepraszam może to złe miejsce na temat tego typu ale nie wiedziałem gdzie napisać :/ Mam problem z grą Planet Side 2 :/ pobrałem ne dawno na PC Version z Orginalnej strony I Gdy włączam Play to Czekam w neiskonczoności . Zauważyłem że pojawiają sie wpisy w grze Mianowicie w pliku .DownloadError , .DownloadInfo       -    Sun Aug 09 14:45:34 2015: UnableToLaunch - F:/Planetside 2/PlanetSide2_x64.exe - 216: Wersja %1 nie jest zgodna z wersją uruchomionego systemu Windows. Sprawdź w informacjach dotyczących systemu operacyjnego na tym komputerze, jaka wersja programu jest potrzebna (x86 — 32-bitowa czy x64 — 64-bitowa), a następnie skontaktuj się z wydawcą oprogramowania. - To jest wpis z tych plików Proszę O pomoc :/ W czym twki problem :/ 

Opublikowano

Przecież tam się nie wybierało na jaki system Tam jest tylko PC Version / PS4 Version i nic więcej nei ma o.O 

To teraz musze pobrać całą grę jeszcze raz ? Czy po prostu pomoże mi ktoś i wstawi tam Plik który otwiera wersje 32 bit ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...