Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Non Steam

Piotrek991116

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem cs go non steam, żeby sprawdzić czy opłaca mi się kupić oryginalnego, ile mam fpsów itp. i trochę tam poćwiczyć, jest opcja gry ze znajomymi, czy mógłbym zagrać z jednym kolegą jak on ma non steam i ja też? Jeżeli tak to w jaki sposób? Jak dodać go do znaj itp. pomożecie krok po kroku co powinienem zrobić?

Z góry dzięki ;)

Opublikowano

O ile da się grać non steam na serwerach społecznościowych, to jeden z was wchodzi na jakiś serwer, a drugi podaje mu IP serwera. 

Żeby wejść na serwer przez IP to musi wejść w zakładkę "Ulubione" i tam "Dodaj IP" | Chyba tak tam było napisane. Dawno tam nie wchodziłem. :v

Opublikowano

non steam moze grac jedynie na serwerach spolecznosci non-steam. Zaprosic do znajomych nie da sie, bo nosteam nie uzywa steama :D

mozecie jedynie zagrac na serwerach spolecznosci nosteam, napisz sobie w google niceserver.eu i tamta serweronia ma serwery tylko nosteam czyli pograsz ty i twoj kolega. A tak w ogóle naprawdę pewnie nie pobrałeś po to csgo no steama zeby sprawdzic ile maasz fps tylko chciales pograc z kolegą za darmo w csgo :/

Opublikowano

non steam moze grac jedynie na serwerach spolecznosci non-steam. Zaprosic do znajomych nie da sie, bo nosteam nie uzywa steama :D

mozecie jedynie zagrac na serwerach spolecznosci nosteam, napisz sobie w google niceserver.eu i tamta serweronia ma serwery tylko nosteam czyli pograsz ty i twoj kolega. A tak w ogóle naprawdę pewnie nie pobrałeś po to csgo no steama zeby sprawdzic ile maasz fps tylko chciales pograc z kolegą za darmo w csgo :/

Właśnie po to pobrałem csa, nie po to żeby mieć za free :) Okazało się że mam 116 fps no czyli mega!! Do tego chcę mieć czynny rynek i grać rankingowe z kumplem wiec jeszcze on sprawdzi ilosc fps, chwile pogramy razem na non steam i kupimy oryginałke :)

A co do tematu to czemu jak wchodzę na jakis serwer to mi pokazuje ze ten nie odpowiada?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...