Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Problem z L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, korzystam z cracka z nulleda i wchodząc do customa skrypty nie działają. A klikając w L# Nieznany wyskakuje okienko z Nie można zlokalizować League of Legends.exe. Spróbuj uruchomić grę niestandardową. Co jest? ;/

w grze jak kliknę F9 to obramowanie jest na czerwono, gdy kliknę jeszcze raz to znika. Tak jakbym włączał i wyłączał L#

Opublikowano

Mi nie wczytywało skryptów ale po zrobieniu naprawy clienta, usunięciu appdata wszystko śmiga.  Jedynie wyskakuje po gierce ten błąd hash ale tak już mam od 5.13.

Opublikowano

Mi wszystko działa nie licząc bugsplata przy ładowaniu raz na kilka gier oraz pokazuje, że wersja lola jest nieaktualna ale to tylko napis nie wpływa na działanie

Opublikowano

niestety ale mi się wszystko pięknie ładuję ale gdy już gra się włącza to nie wczytuje żadnego skryptu ... grałem tylko żeby przetestować ale tylko na niestandarowej ...

Mi nie wczytywało skryptów ale po zrobieniu naprawy clienta, usunięciu appdata wszystko śmiga.  Jedynie wyskakuje po gierce ten błąd hash ale tak już mam od 5.13.

rozumiem że chodzi Ci o naprawienie clienta lola tak ? i jakie pliki usunełeś z appdata ? gdzie się znajdują ?

Opublikowano

Dziwne bo mi to nie pomogło dalej to samo.

bPF1HEU.png

Opublikowano

mialem to samo..

1.Wyjeb l# z appdaty i localu

2.Wyjeb gosa z l# i c**j wie gdzie on tam jeszcze sieddzi (nwm czy jest w localu czy nie)

3.naprawa clienta lola

4.odpalanko szarpa 

5.nakurwianie kolowrotkow na samonerz riwdcie i cieszenie sie jaki ten swiat jest piekny <3

8kHod.png

Opublikowano

mialem to samo..

1.Wyjeb l# z appdaty i localu

2.Wyjeb gosa z l# i c**j wie gdzie on tam jeszcze sieddzi (nwm czy jest w localu czy nie)

3.naprawa clienta lola

4.odpalanko szarpa 

5.nakurwianie kolowrotkow na samonerz riwdcie i cieszenie sie jaki ten swiat jest piekny <3

^ Ja musiałam przenieść na dysk C, żeby zadziałało. 

dobra uj.. u mnie na jedna gierke zadziałało mimo ze powtórzyłem te clearowanie z appdaty itp to nie smiga.. 

cos ten crack "lewy" jest ;/

i przeniesienie na dysku c tez nie smiga 

8kHod.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...