Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w CS:GO

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od dłuższego czasu, mam lagi w cs:go ponieważ dodał mnie znajomy na steama o nicku ma*** no i powiedział mi co mam tam zrobić, podałem mu rozdzielczość ekranu, i po zastosowaniu wszystkiego ( było chyba w ustawieniach video ) zaczeły się denerwujace lagi i spadki fps.

Moglibyscie mi ustawić wszystko tak jak trzeba? Próbowałem zrobić ss video ze steama ale nie dziala...

Rozmiar ekranu to: 1920x1200 ( zalecane )

PS: wolalbym zebyscie dzisiaj mi pomogli poniewaz nie bedzie mnie do nastepnej niedzieli pod wieczor bo jade na kolonie.

@Edit pozniej wgralem celownik jego ( jest to bodajze jego ranga mistrzowski obronca ) ale to nie zmienia nic poniewaz lagi byly po ustawieniach.

Pozdrawiam.

76561198230710648.png

Opublikowano

Ustaw ustawienia na domyślne, i tyle ;p

OFFTOP robisz, podajcie mi ustawienia dobre do cs:go... zeby nie bylo spadkow fps itp bo tak to mialem 120 fps jak nie wiecej i nie spadalo ponizej 100 a teraz lagi 60fps itp. 

76561198230710648.png

Opublikowano

Proporcje 4:3, rozdzielczość 1024x768, wszystko na low/very low.

Czemu low very low? Mialem na maxa wszystko i smigalo na 100 fps

@Edit dzieki, teraz mam jeszcze mniej fps jak ustawilem na normalna proporcje...

a grafika sie zmienila jak na jakies gowno... i mam wszystko dluzsze ( chodzi mi glowy szersze itp co mi sie zbytnio nie podoba )

@Costa.

76561198230710648.png

Opublikowano

Czemu low very low? Mialem na maxa wszystko i smigalo na 100 fps

@Edit dzieki, teraz mam jeszcze mniej fps jak ustawilem na normalna proporcje...

a grafika sie zmienila jak na jakies gowno... i mam wszystko dluzsze ( chodzi mi glowy szersze itp co mi sie zbytnio nie podoba )

@Costa.

wyjeb config który masz teraz i uruchom cs'a ponownie. Masz coś zjebane i tyle ;) Przeczyść potem kompa czy coś jakimś antywirusem, bo to nie możliwe, że przy zmianie jakości na niższe masz coraz mniej fps.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

wyjeb config który masz teraz i uruchom cs'a ponownie. Masz coś zjebane i tyle ;) Przeczyść potem kompa czy coś jakimś antywirusem, bo to nie możliwe, że przy zmianie jakości na niższe masz coraz mniej fps.

Jaki antywirus? Koles ze mpcforum pomogl mi skonfigurowac, dal config swojego celownika oraz ze reka jest z tylu, ale zanim mi to dal ( ten config ) to lagi byly po ustawieniach wideo

@Costa.

76561198230710648.png

Opublikowano

@PolishDesigner jak to nie idzie na boki ? :D moj jest zawsze na miejscu rozumiem ze chodzi ci wylaczenie dynamiki celownika tia ? Celownik musisz sb dobrac wedlug gustu mozesz sciagnac mape z warszatu z edycja celownika i poeksperymentowac ;)

Opublikowano

@PolishDesigner jak to nie idzie na boki ? :D moj jest zawsze na miejscu rozumiem ze chodzi ci wylaczenie dynamiki celownika tia ? Celownik musisz sb dobrac wedlug gustu mozesz sciagnac mape z warszatu z edycja celownika i poeksperymentowac ;)

Chodzi mi ze sie nie rozchodzi na boki, stoi w miejscu, juz ustawilem ale szukam gotowego celownika

76561198230710648.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...