Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Licencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.
Mam takie pytanie gdyż dostałem licencje kilka mies temu na domene (domena.pl) i teraz z domena.pl chce zmienić na inną nazwe domeny na domenanowa.pl 
czy ts zmieni mi w licencji domene czy samemu da rade się zmienić odrazu zaznaczam, że IP  zostaje to samo tylko zmiana nazwy domeny.

Zbieram minusy !

Opublikowano

Jeżeli licencja to ATHP lub ALL możesz wygenerować nowy plik licencji, wraz z wpisaną nową domeną, lecz nie jest to konieczne. Licencja nie musi mieć wpisanej domeny takiej samej jaką posiada serwer Ts3.

Opublikowano

Siemka.

Mam takie pytanie gdyż dostałem licencje kilka mies temu na domene (domena.pl) i teraz z domena.pl chce zmienić na inną nazwe domeny na domenanowa.pl 

czy ts zmieni mi w licencji domene czy samemu da rade się zmienić odrazu zaznaczam, że IP  zostaje to samo tylko zmiana nazwy domeny.

Jeżeli jest to licencja AAL to nic nie musisz zmieniać. Jeżeli NPL, najlepiej napisać do supportu ;)

Opublikowano

Jeżeli licencja to ATHP lub ALL możesz wygenerować nowy plik licencji, wraz z wpisaną nową domeną, lecz nie jest to konieczne. Licencja nie musi mieć wpisanej domeny takiej samej jaką posiada serwer Ts3.

Po prostu skontaktuj się z support lub wygeneruj nowy plik.

My na innej domenie niż pierwotnie jesteśmy już ponad rok. Po uaktualnieniu danych w panelu zawsze generuje nam licencje ze starymi danymi, nawet przed chwilą sprawdzałem i znów wygenerowało na starą domene. Pisaliśmy kiedyś na support i nie kazano nam nic z tym robić, bo na tych licencjach nie jest istotna domena.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...