Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]"Anime i Manga" - nowy dział

Gość Sil√eR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No albo samo "Anime"

Prosiłbym o przeczytanie do końca. Z góry dziękuję ;)

Chyba trochę się pośpieszyłem z tą sugestią bo dopiero co wczoraj @554461402688252517908.png Ariness napisał jedną, która dotyczy redakcji ( chociaż jakby się zastanowić to ładniej wyglądałby osobny dział z redakcją. Przecież redakcji sportu, filmów i seriali oraz mody raczej nie będzie xD ) Nie ukrywam, że chciałbym sprawować opiekę nad takim działem. Zainteresowanie jest w miarę duże ( większe niż w kilku innych działach. Przykład? Lineage 2 ) Można też organizować jakieś konkursy. Jest na forum kilka osób-fanów anime, którzy w mojej ocenie dosyć sprawnie posługują się takimi programami graficznymi jak Photoshop, GIMP itp. To tez na +

Co do tej redakcji - ... anime okiem redaktora? Jakieś recenzje ( w tym klaski ) itp. Nie muszą to być tylko informacje przekopiowane ze stron o tej tematyce. Tak jak napisał @Why

Jeśli redakcja zostanie utworzona, to do niej zostaną dodane tylko odpowiednie osoby, które wiedzą coś więcej o pojęciu "recenzja" i dostrzegają różnicę: swoje upodobania - ocena czegoś. 

a może się całkowicie mylę i to o czym tutaj piszę jest całkowicie zbędne? Chciałbym poznać wasze zdanie. Co o tym myślicie?

Opublikowano

@szymo02 ale teraz jest to podpięte pod pogaduszki. Dla przykładu : na kid'a pogaduszek nie złożysz podania :D +­ jakby faktycznie była ta redakcja to chyba lepiej jakby był osobny dział z taką redakcją. 

Opublikowano

Ale istnieje ranga Moderatora Anime, jak dobrze pamiętam, to Asparte kiedyś ją miał. Po prostu nikt nie zgłasza się do tego działu.

Opublikowano

Ale istnieje ranga Moderatora Anime, jak dobrze pamiętam, to Asparte kiedyś ją miał. Po prostu nikt nie zgłasza się do tego działu.

To niech Pan Silver obejmie tam stanowisko. :> 

Tak!

6598314391366621010629.png

­

Opublikowano

Tyyy to może zrobimy też Moderatora Filmów! XDDDDD

ofc że nie. Poddział starczy. Już i tak beka wyszła, że zrobili poddział moda a co mówić o pełnym dziale dla anime LOL.

Opublikowano

Chcesz dział tylko dlatego by dostać kida? Jest podział anime i nie rozumiem robienia z niego zwykłego działu, a ranga mod anime istnieje

elo

nie

­

Opublikowano

Jestem na tak, bo jakby miała powstać ta redakcja anime (co swoją drogą jest dobrym pomysłem) to nie wyobrażam sobie jakby to miało wyglądać. Każdy dział, który ma redakcję ma osobny poddział o niej. Jako, że anime jest w pogaduszkach to miałby być poddział w poddziale? I co z tego, że jest ranga "Moderator Anime" jak od wieków nikt już jej nie ma.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

­@Panty 

Nie tylko dlatego, ale i tak dzięki za wypowiedź ;)

Tak jak napisałem wcześniej. Jakby już faktycznie miałaby powstać ta redakcja ( większość osób była za ) to nie lepiej jakby był osobny dział z tą redakcją? Redakcja w pogaduszkach? o.O... zostało to już zresztą wszystko napisane wcześniej ( dlaczego tak - okiem autora sugestii )

Otworzenie rekrutacji na kid'a anime, które są w pogaduszkach? Trochę mi się też to nie widzi, ale to tylko moje zdanie. Bez sensu / to wszystko ma sens hmm... Czekam na więcej opinii :)

Opublikowano

W sumie... na pewno bardziej prawdopodobny do zrealizowania pomysł niżeli redakcja, ale moim zdaniem nadal aktywność jest za mała by robić z tego dział. NEUTRAL

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

To jest multiplayer community czy all in one community?

Skoro forum w większości poświęcone jest o grach i ich tworzeniu to zostańmy przy tym. 

Jest poddział anime i tyle starczy, nie widze sensu tworzenia specjalnie osobnego działu tylko i wyłącznie po to aby móc aplikować na kida, no dajcie spokój. Co z tego, że popularne. Who cares?

Opublikowano

­Jeżeli jakaś osoba miała moderatora tego działu to czemu nie otworzyć rekrutacji?

Nowy dział nie potrzebny...

Nie.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...