Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam was wszystkich bardzo serdecznie
Siemanko :-)

Kłaniam sie

Kłaniam sie nisko, aż po same kule.

Mam do Was pytanie, jaki skrypt zrobic i sprzedawac go np. 100 razy, po 50/100 zł ?

Nie mam pomyslu na skrypt, czego brakuje w internecie ;d co by ludzie kupowali

Opublikowano

Aktualnie jest moda na wszystko związane z grą CS:GO, a najbardziej:

• Ruletki - strona, na której gracze wrzucają swoje "skiny" poprzez Steam Trade, następnie bot działający na back-end (najczęściej napisany w C# lub w środowisku Node.js) automatycznie akceptuje ofertę wymiany. Gdy w puli itemów znajdzie się określona ilość, losowany jest zwycięsca, który otrzymuje wszystkie itemy. Prawdopodobieństwo wygranej czasami zależy od dodatkowych czynników, takich jak np. wartość dodanych itemów.
  • Sklepy - automatyczny sklep, który po zakupie itemu wysyła go automatycznie do klienta (również działa na zasadzie bota)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@ksantus12

To by rozwiązało problem marudzenia na forum ;)

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...