Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura

Kamilq120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam klawiature genius kb-g265 niby wszystko jest z nia ok ale klawisz Shift ciezko sie wciska, nie zwrocilbym na to uwagi no ale jednak czesto sie go uzywa, co zrobic aby dalo sie go latwiej wciskac?

Opublikowano

Wyciagalem go i czyscilem ale to nic nie daje, sprobuje jeszcze kupic sprezone powietrze i wyczyscic cala klawiature ale watpie czy to cos da.

Opublikowano

­Kup sobie podkładki pod klawisze.

Za 30 zł masz ponad 100 sztuk takich gumek okrągłych, które na klawisze nakładasz.

Ja do mojej mechanicznej używam żeby ją wyciszyć, ale ty możesz żeby lepiej chodziła i wciskało się lepiej.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Może uda ci się gdzieś znaleźć pojedynczego switcha, wtedy można go wymienić. A jak nie, to podmień tego od shifta na jakiegoś nieużywanego, np. z klawiatury numerycznej. 

ㅈㅈ.

Opublikowano

Może uda ci się gdzieś znaleźć pojedynczego switcha, wtedy można go wymienić. A jak nie, to podmień tego od shifta na jakiegoś nieużywanego, np. z klawiatury numerycznej. 

to jest membrana, zreszta, samego mnie ciekawi gdzie by kupil switche w polszy

wyczysc ja, tyle mozesz zrobic

­

Opublikowano

to jest membrana, zreszta, samego mnie ciekawi gdzie by kupil switche w polszy

wyczysc ja, tyle mozesz zrobic

Ravdar wprowadził mnie w błąd, bo zaczął pisać o mechanikach. :-)

Mój błąd. 

ㅈㅈ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...