Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Reklamy w przeglądarce - jak usunąć?

smoker123

Pytanie

Opublikowano

Wiem, że pewnie zły dział - proszę przenieść.

Pobrałem pewniem program z dobre programy i podczas pobiera (poprzez ten ich instalator) zainstalowały mi się jakies inne porgramiki, które powodują reklamy.

Np taką: 

tzb7dDX.png

0oN80Mz.png

Co już robiłem w celu usunięcia reklam?

• Usuwałem CCleanerem tam coś..
  • Skanowałem kompa dwa razy anty virusem
  • Czyściłem wszystkie dane przeglądarki
  • Zanistalowałem AddBlock'a już dawno.
  • Używałem ADWARE Cleaner

Nic nie pomaga.. Jak się tego pozbyć? Daje limit lajków!

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Podejrzane programy:

• IrfanView program graficzny.
  • TermCoach
  • Yac

Wydaje mi się, że są to programy które mogą za to odpowiadać.

YAC to antywirus, ale warto go zmienić. Używałem go przez 2 tygodnie i bardzo irytował przez różne blokady zwykłych stron.

Opublikowano

YAC to antyvirus. Myślę nad zmianą, ale na jakiego? Avast odpada, bo blokował mi nawet skype...

Ale to na potem.. Teraz ważniejsze, jak usunąć te j****y reklamy...

Opublikowano

Proponuje Avire, dobry program antywirusowy, sam go używam, plus jakiś antimalware, czyli malwarebytes anti mawlare, napisz na pw to dam ci kluczyk do malwarebytes

A ja polecam AVG,darmowy dobrze skanuje i wyszukuje wirusy.A co do reklam to AdwCleaner się przydaje ale ze względu na to że po jego użyciu komputer lekko zamula trzeba zrobić podstawową optymalizacje.

Opublikowano

YAC to nie jest antywirus! To program podszywający się pod antywirusa który w*****a oko. Zrozumcie to. Poza tym w systemie jest jeszcze w uj adware, bo widzę. Pseudo znawcy i tak wiedzą lepiej. 

Poza tym, bing bar, Razer game boster (na co to? gówno daje), java 7 (toć to dziurawe, 8 ci starczy) i tune up (równie "pożyteczne" co razer game boster) 

Opublikowano

YAC to antyvirus. Myślę nad zmianą, ale na jakiego? Avast odpada, bo blokował mi nawet skype...

Ale to na potem.. Teraz ważniejsze, jak usunąć te j****y reklamy...

Proponuje Avire, dobry program antywirusowy, sam go używam, plus jakiś antimalware, czyli malwarebytes anti mawlare, napisz na pw to dam ci kluczyk do malwarebytes

Opublikowano

Panel sterowania -> odinstaluj programy i tam poszukaj coś dziwnego, jak miałem takie coś to właśnie tam ;)

by Neosieł

Opublikowano

Panel sterowania -> odinstaluj programy i tam poszukaj coś dziwnego, jak miałem takie coś to właśnie tam ;)

Szukałem.. Nawet kilka programów usunąłem, ale to nadal nic nie pomogło.

Zna ktoś może nazwy tych programów? Wtedy byłlby łatwiej.

Opublikowano

Skanowałem cały komputer.. Wykrwył mi kilka podejrzanych programów i usunąłem je, ale nadal mam reklamy.

Dodam, że poprzez instalacje czegoś przez dobre programy zainstalowała mi się też noaw strona startowa, którą już usunąłem, lecz rekalmy zostały.

Opublikowano

Zrobiłem nawet reinstal przeglądarki - Opera.

Usunąłem jakiś program allday saving, lecz reklamy są nadal.

Oto lista moich wszystkich programów w panelu sterowania.

ewwkYmq.png

5mIWB9Y.png

KdjVBIl.png

SukGIn2.png

bk2WkbD.png

5L3Pmz7.png

Zj9Kl2p.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...