Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie konta steam.

okajtek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jakieś parę miesięcy temu zakupiłem legalnie za PSC CS:GO na steamie. Wydałem 44 PLN ,  a miałem 50 zł PSC , i te 6 zł które zostało dałem koledze by sobie doładował konto PSC. No i ostatnio bardzo zachciało mi się grać w CS:GO , ale te parę miesięcy temu (bo zrobiłem sobie przerwę) nie potwierdziłem maila. Passy do niepotwierdzonego maila mam , jednak nie mam potwierdzenia że kupiłem te CS:GO. Odzyskanie konta mi nie przychodzi bo nie mam potwierdzonego maila , na fb z rozmową z kolegą znalazłem ten kod , jest pusty. Na konto nie mogłem się zalogować , bo steam resetowało hasła tak słyszałem? Chociaż wszystkie mi znane hasła wpisywałem. Dałem im nawet screena ze swojego kompa z odinstalowanym CS'em bo odinstalowałem go bo szybko odechciało mi się grać. Napisałem do nich 2 i pół tygodnia temu , odpisali żebym zalogował się na swoje konto PSC , wstukał kod i zobaczył co się kupowało za ten kod. Ale ja nie doładowywałem do konta paysafecard'a tylko od razu wstukałem kod na steamie ! Po tym wytłumaczyłem im to , dałem screena z tym CS'em i dałem kod psc. I od 2 - 3 dni nie odpisują. Od jutra do 20 sierpnia nie będę miał z nimi kontaktu , bo wyjeżdżam. Z góry dziękuję.

sey5xr8jfxvz_t.jpg

Opublikowano

Nawet valve jak mi odpisało pierwszy raz tydzień temu tylko napisało że "przepraszamy za opóźnienie" nic więcej haha to sprawdziło moje konto . Pisze że aktywny byłem tydzień temu. Na pewno żaden oszust ani nic na moim koncie nie jest. Hasła by nie odgadnął , a loginu tymbardziej :X

sey5xr8jfxvz_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...