Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W Win 10 nie mogę usunąc pasków

mrmataczpl123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mój problem wygląda następująco;

Zawsze grałem na rozdzielczości 1024x768/800x600 bez pasków.Wyszedł nowy win 10 z fajnym wyglądem to mówie ''Czemu nie?''.Teraz mam trochę problem z rozdzielczością ponieważ w CS;GO mogę tylko grać na paskach.Mam laptopa Full HD (1920x1080 największa rozdzielczośc).Gdy próbuję zmienić z pasków na rozciągnięte w ustawieniach grafiki (zeskalować pełny ekran) to skaluje mi się pulpit ale nie CS;GO.Mam nadzieję,że pomożecie,a to specyfikacja mojego lapka;

Procesor;Intel Core i5-4210u

RAM;8GB

Karta;GeForce 840m+zintegrowana Intel HD Graphics 4400

HELP ;C

Opublikowano

Nie pomogło ;/ Gdy używam tego programu to obraz się fixuje,a paski dalej są ;/

też to miałem i dodatkowo u mnie ten widnows 10 chodził gorzej niż 8.1, nie wiem czemu, przywróciłem z powrotem win 8.1, a tutaj masz rozwiązanie tego problemu, jak znasz angielski na poziomie podstawowym to powinieneś sobie poradzić, a jak nie to google tłumacz :D

Opublikowano

też to miałem i dodatkowo u mnie ten widnows 10 chodził gorzej niż 8.1, nie wiem czemu, przywróciłem z powrotem win 8.1, a tutaj masz rozwiązanie tego problemu, jak znasz angielski na poziomie podstawowym to powinieneś sobie poradzić, a jak nie to google tłumacz :D

Da

Dalej nie działa.Znaczy by pewnie działało,gdybym miał tą opcję w mojej karcie intela 'Override Application Settings'',ale nie mam nie wiem czemu ;c U niego ten wygląd jest trochę inny.

Mój screen jest polski a jego angielski

post-988039-0-83003400-1439134795_thumb.png

post-988039-0-13700400-1439134811_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...