Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

anime na temat gier czy coś tam

JaNieNusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie oglądam anime ale tak czysto hipotetycznie bo nie oglądam anime, jakie polecacie anime w tym temacie tzn temacie gier? coś ala Log Horizon, NGNL (te 2 czysto hipotetycznie oglądałem) 

anime to ciota 

Opublikowano

Mirai nikki, btooom, deadmanwonderland, fate/stay night

od kiedy Mirai Nikki czy fate/stay night to temat gier?

Overlord (nowe), ew. Sword Art Online (slabe, nie polecam)

Opublikowano

nie oglądam anime ale tak czysto hipotetycznie bo nie oglądam anime, jakie polecacie anime w tym temacie tzn temacie gier? coś ala Log Horizon, NGNL (te 2 czysto hipotetycznie oglądałem)

Proponuję ci obejrzeć...

anime to ciota

Jednak nie zasługujesz na propozycje. Takie słownictwo jak twoje nie będzie tolerowane.
Opublikowano

anime to ciota

Overlord, SAO. Ew. dodać NGNL które wymieniłeś, i to jest wszystko czemu teoretycznie można przypisać 'ok' jeśli chodzi o gry VRMMO, MMO, transportacje do światów z mmo-settingiem, realistyczności stającej się grą i tym podobnych.

Na temat 'gier' jest masa fanficów lepszych od tych anime, zaś o wiele lepiej i bardziej rozbudowana jest niejedna, może nawet japońska, ln i wn. Ale zgaduję że ktoś taki jak Ty nawet po polsku by nie umiał dobrze przeczytać, więc takie coś to daleka ziemia dla Ciebie.

Opublikowano

Fate to akurat anime na podstawie gry.

0LsM05U.png

Opublikowano

Fate to akurat anime na podstawie gry.

Na podstawie, to jest różnica. ;) Akcja w żaden sposób nie ma styczności z grą wg zamysłu autora tematu. Post @1373230489-U611928.pngselwerona wyjaśnia. 

@JaNieNusz, możesz zobaczyć Hikaru no Go. Jednak to bardziej "o grze" niż "w grze".

Opublikowano

Proponuję ci obejrzeć...

Jednak nie zasługujesz na propozycje. Takie słownictwo jak twoje nie będzie tolerowane.

Co, kolega otaku się obraziił, bo ktoś napisał źle o jego bajeczkach?

W mirai nikki jest gra o przetrwanie o bycie bogiem, w fate gra o świętego graala.

Opublikowano

Co, kolega otaku się obraziił, bo ktoś napisał źle o jego bajeczkach?

Niech ktoś ciebie wreszcie zbanuje dożywotnio. TY oglądasz bajeczki, więc nie wciskaj tych swoich bzdur innym. Anime to w większości nie są bajki, a jak masz zamiar się sprzeczać to załóż nowy temat.
Opublikowano

Niech ktoś ciebie wreszcie zbanuje dożywotnio. TY oglądasz bajeczki, więc nie wciskaj tych swoich bzdur innym. Anime to w większości nie są bajki, a jak masz zamiar się sprzeczać to załóż nowy temat.

anime to są bajki, masz jakieś problemy z samooceną i jak ktoś atakuje część twojego życia to wręcz wybuchasz i jednocześnie twierdzisz, że nie jesteś otaku, stary, weź się zastanów co ty robisz bo to conajmniej żałosne.

Opublikowano

anime to są bajki, masz jakieś problemy z samooceną i jak ktoś atakuje część twojego życia to wręcz wybuchasz i jednocześnie twierdzisz, że nie jesteś otaku, stary, weź się zastanów co ty robisz bo to conajmniej żałosne.

Przeczytaj lepiej definicję bajki to może zmądrzejesz. Anime to japońskie seriale i filmy animowane, a nie bajki.

Ja nie jestem otaku, a ty lepiej zacznij pisać rozsądnie.

Opublikowano

Przeczytaj lepiej definicję bajki to może zmądrzejesz. Anime to japońskie seriale i filmy animowane, a nie bajki.

Ja nie jestem otaku, a ty lepiej zacznij pisać rozsądnie.

nikt reagujący tak jak ty nie może nie być otaku. Znaj rzeczywistość, oglądasz jebane bajki japońskie,  taka jest prawda i robisz jakies fochy jak dziewczyna jak ktoś pisze, że anime to ciota. Jesteś zalosny.  To z toba jest coś nie tak, nie ze mną. Ja jestem normalny, ba, nawet nadnormalny, albowiem posiadam dużą inteligencje. 

Opublikowano

uwielbiam gównoburze w anime xD 

mówili mi że sao to gówno, więc nie dzięki :v

ogarnę to (hipotetycznie ofc, bo nie oglądam takich BAJEK) overlord

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...