Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DSub No Signal

Pijaczek XXL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przejde odrazu do rzeczy... Przedwczoraj (07.08.15) wyłączyłem komputer około godz. 15, po 2 godzinach wróciłem, potrzebowałem włączyć komputer, lecz na ekranie pojawiło się coś takiego : D SUB No Signal, Entering power saving mode shortly. Na drugi dzień (wczoraj) popatrzyłem troche na necie o co chodzi, poczytałem, ludzie mówili, żeby wyjąć na chwile GPU, RAM, spróbowałem, zadziałało, lecz po 1h wyłączyli nam prąd, następnie po włączeniu kompa znowu to samo i znowu ten sam proces który mi pomógł ale nic, spróbowałem wyjąć wtyczke od monitora, włączam komputer, przeniosło mnie do BIOS-u i znowu to samo, jescze raz spróbowałem wyjąć wtyczke, tym razem wszystko ok, dzisiaj po włączeniu komputera znowu musiałem wyjąć wtyczke, po godzinie komputer się wyłączył i wyciąganie wtyczki z kontaku już nie pomaga...

GPU - MSI GTX 750Ti

PSU - Antec 500W

Monitor - Samsung LED 20M35

RAM - DDR3 4GB 1 kość GoodRam

Płyta Główna - Asus H81M-K

Komputer z lutego tego roku.

Opublikowano

Gdyby GPU sie przegrzewało to bym wiedział, bo po każdym wyłączeniu PC sprawdzałem czy GPU jest gorące, nie jest...

Dotykasz radiatora, a nie samego układu graficznego. 

Poza tym - "sprawdzałem" - czas przeszły. 

ㅈㅈ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...