Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zmienic wygląd Zbroi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć 

Potrzebuję pomocy 

JUż wyjasniam oco chodzi

Mam Daną zbroję dajmy na to stalkę to jest tylko przykład wiec nie podoba mi sie wygląd tej stalki co mam rozpakowac i co podmienic aby zmienic tą stalke na inny wygląd 

++++++++

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1406633-nowe-zbroje-2015/

Ja bym sobie chciał podmienic  dajmy na to to stalke na tą zbroje  z tego tematu  

Czy w pliku PC znajdują się wszystkie wyglądy zbroi  ?

Możesz to poprostu zmienić to w plikach msm. Szukasz indexu stalki i podmieniasz nazwy tekstur i modelu. Po czym pakujesz rooty i w jakimś patchu nowe zbroje.

Opublikowano

Możesz to poprostu zmienić to w plikach msm. Szukasz indexu stalki i podmieniasz nazwy tekstur i modelu. Po czym pakujesz rooty i w jakimś patchu nowe zbroje.

czy mogę otworzyc plik msm ?

Opublikowano

czy mogę otworzyc plik msm ?

Zwykły notatnik ale ja polecam N++ dużo fajnych funkcji i wszystko wygląda bardziej przejrzyście.

Opublikowano

Zwykły notatnik ale ja polecam N++ dużo fajnych funkcji i wszystko wygląda bardziej przejrzyście.

A gdzie znajdują się te wszystkie nowe zbroje ?

Opublikowano

A gdzie znajdują się te wszystkie nowe zbroje ?

No zależy gdzie je dodasz dodajesz je do tej samej ścieżki co np zwykłe stalki itp. Rozpakuj pc i pc2 i spójrz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...