Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno domeny pod serwer Minecraft i TS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje kupno domeny pod serwer MC i TS oraz czy można zrobic to na jednej domenie. Da się zrobić że bez żadnych subdomen będzie np TS xxx.pl i serwer MC xxx.pl? Czy trzeba np mc.xxx.pl i ts.xxx.pl. Da się podpiac serwer z pukawki pod domenę?

Opublikowano

1. Ceny są różne, zerknij na cennik home.pl, domena.pl itp.

2. Da się podpiąć ts i serwer mc na jednej domenie.

3. Da się to zrobić bez żadnych subdomen.

4. Chyba się da, jakiś czas temu podpinałem serwer z bodajże ownserver (już nie istnieje) i działało bez problemu. 

Opublikowano

Ja kupiłem na az.pl na rok za free :0 Nie kupuj nigdy na hostingach bo na enderchescie kosztuje np 80zl..... Co jest wgl nie oplacalne po prostu zlodziejstwo! szukaj na google darmowe domeny .pl :)

pJIegsk.jpg

Opublikowano

Ja kupiłem na az.pl na rok za free :0 Nie kupuj nigdy na hostingach bo na enderchescie kosztuje np 80zl..... Co jest wgl nie oplacalne po prostu zlodziejstwo! szukaj na google darmowe domeny .pl :)

Pfffff...... Darmowa domena przez rok a potem 90zł/rok dzięki z taką promocją.... Polecam domenę na proserwer.pl podpinasz pod freedns.42.pl konfigurujesz rekordy i git.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Polecam kupić domenę na ovh.pl Płacisz jakieś 12zł/rok. Wystarczy, że kupisz 1 domenę, i będziesz mógł podpiąć ją i do TS3 i do serwera minecraft bez żadnych subdomen. Z podpięciem jej do serwera od pukawki nie powinno być problemu.

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

1.Możesz poszukać i znaleźć domenę za 0zl

2.Tak

3.Tak

Nie oplaca się rejestracja domeny za 0zł, bo następna opłata za domenę będzie już kosztowała np. 90zł.

@AntyWarn

Polecam tylko i wyłącznie ovh ;3

Wysłane z Xperia M2

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Nie oplaca się rejestracja domeny za 0zł, bo następna opłata za domenę będzie już kosztowała np. 90zł.

@AntyWarn

Polecam tylko i wyłącznie olx ;3

Wysłane z Xperia M2

A OLX to nie serwis z ogloszeniami? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...