Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Czy zmiana ip jest legalna ?

RaZH

Pytanie

Opublikowano

Siema mam pytanie ponieważ mam internet w art com i jak miale ddosy to poszedłem tam do nich spytać czy mogą mi ip zmienić bo mam ataki to oni powiedzieli że ip zmieniają ty w jakichś szczególnych wypadkach. I czy moge zmienić programem

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej napisane, programem nie da się zmienić ip co najwyżej możesz je ukryć programami typu hotspotshield itp. Ale tak czy siak jest to nie opłacalne bo prędkość internetu wtedy diametralnie spada.

Opublikowano

IP nigdy nie można zmienić sobie programem chyba że masz dynamicznie od dostawcy przyznawane.  

W sumie można powiedzieć że IP jest jak prywatne mieszkanie wynajęte od dostawcy i nikt inny na całym świecie nie ma takiego numeru IP bo to nie jest możliwe w żaden sposób.

Z opisu wynika że masz routowalne to musisz sobie załatwiać z nimi albo dokupić dodatkowe IP , to już twój problem jak to załatwisz 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...