Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atlantiss czy Sunwell który serwer lepszy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , od tygodnia myśle na jakim serwerze grać ... do Atlatiss przyciąga mnie to że jest tam Cata , ale słyszałem że pvp tam leży . Z jednej strony jest woltk(sunwell) ale mówią że już się przejadł . Możecie któryś z nich mi polecić .

Opublikowano

Ja osobiście wybisowałem pare postaci na sunku i czekam na cata . Atlantiss nawet fajny serwer. Expiąc od 80 do 83 spotkałem sie chyba z 2-3 questami zbugowanymi, no ale ten online i przejście w złym momencie na inny patch to porażka. Moim zdaniem lepiej iść na sunka i poczekać na cata ;)

1377430129-U769346.png
Opublikowano

­Ja gram na globalu, a kiedyś pogrywałem na Sunwellu i dla mnie każdy nowszy dodatek i wersja tylko polepsza przyjemność z rozrywki.

Bierz ten co jest nowszy w tym wypadku Atlantiss.

Jeżeli chcesz serwer dobry cata to graj na Moltenie.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Ja osobiście wybisowałem pare postaci na sunku i czekam na cata . Atlantiss nawet fajny serwer. Expiąc od 80 do 83 spotkałem sie chyba z 2-3 questami zbugowanymi, no ale ten online i przejście w złym momencie na inny patch to porażka. Moim zdaniem lepiej iść na sunka i poczekać na cata ;)

Bajki o tym, że na sunwellu ma mieć cata słychać od bardzo dawna. Oni maja 2 devów powiedzenia z czekaniem na cata, gdzie na starcie to będzie bugland i ile czasu zajmie aby to jakoś ogarnąć.

Atlantiss nie najgorzej, wieczorami gra średnio około 1,2k. Jakieś 2 tyg temu był nowy rekord wieczorkiem w niedzielę było 1473 osoby. A co będzie jak wyjdzie w końcu Firelands, nowy sezon pvp i TH oraz Molten Front ?

Opublikowano

Questy działają świetnie nie będziesz mieć żadnych problemów z wbiciem 85. Na cata wow jest już banalny do ogarnięcia.

Opublikowano

Moim zdaniem Nie bierz żadnego z tych serwerów gdyż Community na tych serwerach jest do dupy :D
Pograj na jakimś zagranicznym :P

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

Moim zdaniem Nie bierz żadnego z tych serwerów gdyż Community na tych serwerach jest do dupy :D

Pograj na jakimś zagranicznym :P

No to znajdź mi lepszy serwer niż polskie wotlk sunwell i cata Atlantiss pod względem skryptów. Powodzenia. To, że jakiś serwer ma w głównej mierze zagraniczne community nie oznacza, że jest lepsze.

Opublikowano

Tez zamierzam wlasnie sciagam cata atlantissa pograc   i mysle czy w ally czy w horde znacie jakies dobre guild pvp / pve?

Jak tam z pvp dalej nikt nie gra 2v 3v 5v ? tylko pve istnieje ? :(

Jest juz ta pandaria czy dalej max to 85lvl ?

Kappa

Opublikowano

Sunwell: płacz 3 kolesi na forum - nerf szmurna i shadow edge w pvp -10% do otrzymywanego healingu + dmg (dzięki temu lock w itach pve hc robi rozpierdziel, bo nikt mu nie zagrozi, tak samo hunter), źle działajacy shield slam,  źle działajacy disarm preja, martwe pvp, ciagle ci sami ludzie w topce którzy traktuja jak śmieci i wyśmiewają nowych graczy pvp, 5vs5 nie istnieje, 3vs3 łatwo dostać bana za "podstawianie aren", ostatnio jeden moderator podstawiał areny ze swoimi przydupasami i nic mu nie zrobiła administracja pomimo dowodów, najgorsza społeczność jaką widziałem w grach multi, beznadziejna atmosfera na raidach, pełno ninja looterów, generalnie najgorsza administracja jaką poznałem-może oskryptowali w miare q (naprawia 1 rzecz, to 3 zepsuja) ale sporo rzeczy mają gdzieś (poprawe sytuacji na arenach), paru doterów płakało że nie moga wydropić trinka z RS - zmenili w skrytpach, że zawsze jeden dropnie... dalej nie chce mi się już wyliczać...

Z 4k graczy w zimie teraz max 1.5k -serwer umiera śmiercią naturalna i dobrze. Będzie to nauka dla innych, jak nie prowadzić serwera.

Na Atlantissie nie grałem, po Buggwellu mam dość pirackich serwerów (a w szczególności polskich).

Polecam global.

Opublikowano

Atlantiss serwerem dość dobrym jest! 
Gram, 85 wbić to nie jest problem, pvp jakieś tam istnieje, na BG trafisz. Przykładowo Ally wygra 3x, Horda strzela focha, oczywiście z wzajemnością frakcji, tak samo robi Ally jak Horda wygrywa. Areny pograć można, najczęściej są w środy jak capa resetują. 

Smokobijców jest więcej, przez co pve się kręci, ale głównie gildyjnie. 800-1.5k graczy to norma na tym serwerze. DF na low lvl jest, jeżeli grasz tank/heal :).

Pozdrawiam.

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...