Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Historia pewnej harfy

LittleBlack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno, dawno temu... wybrałam się moim nowo wyexpionym alcie - bardziątku - na mój pierwszy SWB z randomową grupą z LFG.

Wszystko przebiegło dobrze, a nawet lepiej niż dobrze, ponieważ z bossa poleciała harfa, którą udało mi się wyrollować, co nie było trudne, ponieważ w naszym sojuszu znajdowało się tylko dwóch bardów.

Przez jakiś czas moja harfa czekała cierpliwie w magazynie, aż doczekała się chwili, w której zaczęłam ją ulepszać.

Taką transformację przeszła...

#1 SS z dnia wydropienia harfy.

zDIJ2HX.jpg

#2 Pierwsze kompozyty. Wszystkie 4 weszły za pierwszym podejściem.

BDuvQfm.jpg

#3 Najwyższy dotychczas poziom ulepszenia, który później drastycznie spadł do +6. :(

6J5vcTh.jpg

#4 Najświeższy SS. Harfa posiada już wszystkie kompozyty i godstone. Kompozyty weszły tylko dzięki @Xananowi, który dotrzymywał mi towarzystwa, gdy je wkładałam. :)

Pozostało już TYLKO podbić ją do +15 i połączyć z oficerką.

MHaXiTL.jpg

Tak oto obecnie wygląda moja broń, która w sumie nie jest jeszcze używana, bo muszę połączyć ją z oficerką, gdy wbiję 2*, ale mimo wszystko chciałam się nią pochwalić, zwłaszcza, że kosztowała mnie troszkę nerwów. :D

Garść (być może) przydatnych informacji:

* Spaliłam tylko 3 kompozyty. Na 9 prób, tylko 3 były nieudane.

* Wszystkie kompozyty osadzane były przy użyciu mitycznych suplementów.

* Godstone z silencem dostałam za misje z Reshanty polegającej na zabiciu 10 Asmodiańskich oficerów.

* Harfę podbijałam początkowo kamykami L100+, później zdecydowałam się na używanie nowych kamieni zaklinających L5 i zauważyłam znaczną poprawę.

* Suplementy do ulepszania harfy kamieniami zaklinającymi będę dodawać na poziomie wyższym niż +12.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Historia pewnej harfy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...