Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam Współpracy] Fora, Serwery

Timcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Nasz serwer stabilnie stoi już od ponad 25 miesięcy jednak nie był on bardziej rozwijany niż do 60/100 osób.

Mamy zamiar z niego zrobić publika z wszystkimi możliwymi możliwościami.

5hbMg3H.png

Stabilny serwer 24/7

Pomoc online 24/7/365

Doświadczoną administrację

Ponad 100 dostępnych rang

Kanały VIP I zwykłe

Ponad 7 IP łączących

Strefę pod forum, serwer itp

Współpracę z innymi serwerami

Reklamy, Promowanie

♥ Wszystkie usługi za darmo

QiPPIcN.png

Rozkręcone forum

Umieszczenie naszego serwera na forum, stronie

Uczciwego użytkowania

+ 16 lat właściciela forum, serwera

Wspólne promowanie

Dla serwerów metin2, minecraft, sieci counter strike oferujemy dodatkowo reklamy YT i inne.

KONTAKT

GG - 50427581

MPC - PW

<3

Opublikowano

Polecam , odpowiedzialna i miła osoba która zna się na rzeczy ! Ts jest dopracowany oraz stabilny :)

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

Co masz na myśli pisząc że twój serwer stoi stabilnie 25 miesięcy , uptime 8 dni ?

Zacznijmy...

1. Pomoc online 24/7/365 - Jest godzina prawie 10:00 czekam już 20 minut na pomoc administratora którego nie ma.

2. Stabilność serwera - Zmieniasz nazwy serwera jak rękawiczki na zimę , NieTaLiga , ts-pol a teraz pol-games.pl do tego serwer kupiony na sloty..

Mógłbym wymieniać dalej ale mi się nie chce , dodatkowo spamisz tymi reklamami gdzie się da jakbyś chciał na siłę wcisnąć ludzi na swój serwer jakby twój serwer był stabilny od 25 miesięcy ludzie sami by przychodzili bo szukają serwerów stabilnych. 

Ja , nie polecam i życzę ci powodzenia w tworzeniu publika  xD

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Witaj, z tego co też zauważyłem pomoc u Was jednak nie jest 24/7/365, dodatkowo co do stabilności serwera taką zmianą domen na pewno nie będziesz zyskiwał ludzi, najpierw zadbaj o podstawy, a dopiero potem próbuj robić coś większego.

Kazdy może zrobić ponad 100 rang, ale nie sztuką jest zrobić ich tyle, tylko zrobić takie które wszyscy będą chcieli mieć.

Nie polecam.

Opublikowano

Co masz na myśli pisząc że twój serwer stoi stabilnie 25 miesięcy , uptime 8 dni ?

Zacznijmy...

1. Pomoc online 24/7/365 - Jest godzina prawie 10:00 czekam już 20 minut na pomoc administratora którego nie ma.

2. Stabilność serwera - Zmieniasz nazwy serwera jak rękawiczki na zimę , NieTaLiga , ts-pol a teraz pol-games.pl do tego serwer kupiony na sloty..

Mógłbym wymieniać dalej ale mi się nie chce , dodatkowo spamisz tymi reklamami gdzie się da jakbyś chciał na siłę wcisnąć ludzi na swój serwer jakby twój serwer był stabilny od 25 miesięcy ludzie sami by przychodzili bo szukają serwerów stabilnych. 

Ja , nie polecam i życzę ci powodzenia w tworzeniu publika  xD

Serwer nie jest na sloty, wszystkie IP które były czyli np nietaliga nadal są i nadal łączą na ten sam serwer :) 

Witaj, z tego co też zauważyłem pomoc u Was jednak nie jest 24/7/365, dodatkowo co do stabilności serwera taką zmianą domen na pewno nie będziesz zyskiwał ludzi, najpierw zadbaj o podstawy, a dopiero potem próbuj robić coś większego.

Kazdy może zrobić ponad 100 rang, ale nie sztuką jest zrobić ich tyle, tylko zrobić takie które wszyscy będą chcieli mieć.

Nie polecam.

To samo co wyżej :)

Opublikowano

Serwer nie jest na sloty, wszystkie IP które były czyli np nietaliga nadal są i nadal łączą na ten sam serwer.

Współpracuje z hostingiem, slotów może byc o 20000 :) Pozdrawiam

Kolega chyba nie czyta co pisze w "swoich" wcześniejszych postach.

Wracając do tematu, po co aż 7 IP łączących? Czyżby była to jakaś sklejka?

Coś złego w tym że mamy kilka IP ?  :) nie rozumiem? zawiść ?

@Timcio

Zawiści w moim poście jakoś nie widzę. Wrażenia na mnie to nie zrobiło, gdzie przy dzisiejszych ofertach możesz mieć 100 domen za 0 zł na rok.

Opublikowano

Kolega chyba nie czyta co pisze w "swoich" wcześniejszych postach.

Wracając do tematu, po co aż 7 IP łączących? Czyżby była to jakaś sklejka?

Coś złego w tym że mamy kilka IP ? :) nie rozumiem? zawiść ?

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...