Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porządny tytuł z porządnym multi

Hidan95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć tak jak w tytule poszukuję jakiejś porządnej gry, tzn. nie dbam o single player, bardziej o rozbudowany tryb multiplayer ( Na długie godziny ) typu gta V, bf hardline - te tytuły już mam, jeżeli macie jakieś ciekawe propozycje to będę wdzięczny za podanie. [cody i inne części bf odpadają bo już ugrałem w to wystarczająco :D]

Edit. Broń Boże darujcie cs go :D

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

No czekam czekam na nowego fallouta, z tym 400h gameplay to pewnie przesada jak zwykle :D, ale jestem wielkim fanem serii.

TF2-

Chodzi mi tutaj o tytuły do kupienia a nie f2p :)

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

H1z1,Rusta i Arme miałem okazję grać.

Zerknę na StarCrafta

Co do CS : GO też nie rozumiem zainteresowania tych wszystkich ludzi nim, trochę pograłem, ale mnie przynudzał :D, raczej uderzam w bardziej rozbudowane gry.

2d0ns76.jpg

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Dobry multiplayer i CS:GO. Niezły żart.

StarCraft.

Wolisz CS:GO na singlu? To gra bazująca na multiplayer. Prawdopodobnie po prostu nie potrafisz zrozumieć jej mechaniki i tyle. Wracaj do CoDa/BFa. Tam nie trzeba rozumieć mechaniki i mieć przyjaciół :/ .

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

CS:GO to przereklamowany śmieć (moja opinia, czekam na hejty. będzie miło się pośmiać z fanboyów).

Ja polecam takie gry jak:

- BombSquad

- Team Buddies

- Fistful of Frags

- Ace of Spades

- Unturned

Pierwsze dwie pozycje szczególnie gorąco polecam, chociaż druga jest tylko na jednym kompie i jest emulowana.

Opublikowano

CS:GO to przereklamowany śmieć (moja opinia, czekam na hejty. będzie miło się pośmiać z fanboyów).

Hmm, dlaczego? Nie podałeś żadnych argumentów mówiących dlaczego gra jest śmieciem.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Wolisz CS:GO na singlu? To gra bazująca na multiplayer. Prawdopodobnie po prostu nie potrafisz zrozumieć jej mechaniki i tyle. Wracaj do CoDa/BFa. Tam nie trzeba rozumieć mechaniki i mieć przyjaciół :/ .

Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i do tego próbujesz wywołać gównoburzę między fanami CSa i CoDa/BFa. Przykro mi, ale nie gram w te tytuły, więc nie będę się kłócił. 

Między innymi właśnie przez takich bad mannerów CS ma skopany multiplayer - wytrzymać z czwórką takich ludzi przez te 30 rund to niezły wyczyn. Do tego dochodzą cheaty i/lub smerfy i tu przyjemność z grania się kończy. Ba, nawet nie można wyjść z takiego meczu, bo dostaniesz bana i nie będziesz mógł grać w grę, za którą zapłaciłeś.

Cały ten system w CS:GO jest bardzo niedopracowany. 

ㅈㅈ.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Hmm, dlaczego? Nie podałeś żadnych argumentów mówiących dlaczego gra jest śmieciem.

CS:GO jest tak rozszerzoną grą, że nie można od niej odpocząć. Teraz nie można uciec od hakerów, rusków i "tych kolesi, którzy nie potrafią odróżnić hakera od legit gracza."

Przestałem grać. Wróciłem do Source'a, bo może będzie lepiej, ale nie. Rozgrywka jest mocno wtórna.

Opublikowano

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

Team Fortess 2

Garry's Mod

Insurgency

Project Reality

Project Reality 

Realistyczna strzelanka przeznaczona do zabawy w multiplayrze. Produkcja zaczynała swój żywot jako modyfikacja do gry Battlefield 2, jednak po blisko dziesięciu latach istnienia, twórcy moda stworzyli samodzielną wersję, niewymagającą do zabawy tytułu autorstwa studia DICE.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Tom Clancy’s The Division

ARK

Rust

H1Z1

Warhammer: End Times - Vermintide

L4D2

Nie graj w Cs go, zmarnowałem na to gówno 1k godzin i nawet dobrze się nie bawiłem.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Tom Clancy’s The Division

ARK

Rust

H1Z1

Warhammer: End Times - Vermintide

L4D2

Nie graj w Cs go, zmarnowałem na to gówno 1k godzin i nawet dobrze się nie bawiłem.

Cs Go nie jest gówniany jest po prostu c*****y.

Jeszcze ta gra ale to bardziej co-op niż multiplayer

Left 4 Dead 2

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

@Mikirog Gratuluję :)

e498f777979e.png

// Żeby nie było, że post nie wnosi niczego nowego do tematu..

Od siebie mogę z całego serca polecić gry w klimatach Day Z/H1Z1 :)

Rozbudowana rozgrywka zapewnia zabawę na długie godziny zarówno solo jak i ze znajomymi.

07be881a3e09b3d3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...