Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw MAX 2,5k !

SzyszU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje jakis zestaw do 2,5 a nawet jezeli by sie dało to tanszy jakis , zalezy mi na i5 poniewaz w moim przypadku wydajnosc to podstawa . Dałem taki proponowany zestaw http://www.morele.net/inventory/info/xqs35u/ale jeżeli jest mozliwosc zlozenia czegos tanszego to by było git . W starym kompie nic sie nie daje do dalszej wspolpracy z nowymi podzespolami . Głownie pod gry !!!

szyszu.jpg

Opublikowano

A mozna widziec jaki model ? :D A i mam takie pytanie np pod gre typu cs:go zeby osiagnac wieksze fps'y to pod co robic wiekszy nacisk procesor czy karta ? Bo roznie pisze a ja jestem ciemny w te klocki . A i by sie dało może coś zamieszać zeby taniej wyszło zalezy mi na jaknajtanszym dobrym zestawie który coś pociagnie .

szyszu.jpg

Opublikowano

MSI GTX 960

A co do procka to 4460 spokojnie ogarnie cs. Jeśli chcesz by było taniej to wywal te 8gb ramu i daj 4. Ram zawsze będzie można dokupić w przyszłości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...