Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PC , xbone czy ps4 co kupić

krzyssmok14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Nie mam pojęcia co mam kupić

chciałem kupić części do pc za 4000 do gier (z częściami np i7 4790k i gtx 970) 

teź juz sporo dobrych  gier mam na pc

np Call of duty advanced warfare ,bf4,bfhardline i chcem kupić black ops 3 jak wyjdzie

z jednej strony chciałbym pc bo mam tam dużo gier które nie dawno wyszły słabo mi działają a chciałbym w nie normalnie pograć

a z drugiej chciałbym konsole nie musiałbym martwić się ze mi coś nie będzie działało gra tam o wiele więcej ludzi mniej haxów i innych rzeczy ale bym musiał kupić te same gry za 2 razy tyle ile kupiłem je na pc + opłata za neta dla ps4 lub xbox one

no i przyzwyczaić się do pada

Prosze żeby ktoś pomógł mi z tym problemem

sorry że troche chaotycznie to napisałem ale pisze to w środku nocy i chce mi się iść lulu :D

Opublikowano

Oczywiście, że PC. Chyba, że Ci zależy na drogich grach, 30 fpsach, zubożonej grafice i sterowaniu padem.

Pieniądze zaoszczędzone na grach będzie zawsze można wydać na modernizacje. Chociaż nie sądzę, żeby trzeba było szybko modernizować PC. Gry się raczej prędko graficznie rozwijać teraz nie będą. Przecież konsole tego nie uciągną.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...